Crisis

Foto

Trainen als een baas

Het zit er op, de Olympische Spelen 2022 zijn op zijn eind en afgevlagd. Hoewel de olympische spelen een soort veredelde wereldkampioenschappen zijn vind ik het toch altijd een mooi toernooi om te kij...Lees meer!

21 februari 2022 17 0
Foto

Koers in Eindhoven

Er staat weinig wind op de baan. De luchtdruk is laag, de luchtvochtigheid hoog. Het is zelfs zo mistig dat je niet eens de bocht kan doorkijken. Als je niet voorin de koers zit, zou je niet eens wete...Lees meer!

27 januari 2022 19 1

SP-klassement update

Met iets meer dan twee maanden te gaan in het schaatsseizoen, wordt het tijd om de tussenstand van het SP-klassement op te maken. Voor hen die het vergeten zijn, dit jaar zijn de belangen voor het kla...Lees meer!

26 januari 2022 11 1
Foto

Een duik door de millennia

De belangrijkste ontwikkeling van de afgelopen 50 jaar is onbetwistbaar de enorme digitalisering. Ook bij Isis heeft het digitaal medium het vertrouwd papier bijna helemaal verdrongen. Al in ’95 k...Lees meer!

15 januari 2022 13 0
Foto

Team Crisis in crisis

Laat jezelf meenemen tijdens de "Heel Isis Bakt" activiteit van Team Crisis alsof je erbij zat. 17:15 Ingrediënten worden bij de Appie gehaald. 17:16 Hidde belt dat hij de ingrediënten op het t...Lees meer!

13 januari 2022 17 6

Bonje bij de Bond

De schaatswereld is boos, nouja wereld, Nederland. En waarom eigenlijk? Waar ligt de oorsprong van dit drama? Dat is vrij simpel: de olympische spelen komen er aan. Daarom hebben we tussen kerst en ou...Lees meer!

11 januari 2022 16 3
Foto

OKT: spanning tijdens de feestdagen

Crisis OKT Afgelopen zondagmiddag begon het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT). De schaatswedstrijd waar de Nederlandse toppers moeten presteren. Terwijl de rest van Nederland zich rustig aan het ...Lees meer!

31 december 2021 8 0
Foto

De aankondiging was groots, de daden klein

Met deze set woorden in de titel begrijpen jullie natuurlijk gelijk waar ik het over heb. Althans de wedstrijdrijders van Isis zouden dit moeten weten. Zij mochten kennis maken met een heuse aankondig...Lees meer!

14 december 2021 16 2
Foto

Wat nou wereldbeker punten?

Vorig weekend was het tijd voor de wereldbeker in de temple of speed, de Utah Olympic Oval in Salt Lake City. Dè mogelijkheid voor de internationale top om hun persoonlijke records even bij te scha...Lees meer!

9 december 2021 13 0
Foto

Back to the Hoorn

Het is alweer zo’n twee weken geleden dat 25 Isisianen op vrijdag rond een uurtje of 6 stonden te wachten op het station in Eindhoven. Het was weer tijd voor het Introkamp! Velen van hen wisten nog ...Lees meer!

6 december 2021 16 0
Nieuwere berichten Oudere berichten