Crisis

Foto

Bestuur wie zijn jullie? Liefhebber van de Secretarisvogel

In deze eerste bestuurskennismaking een in Mierlo geboren en in Budel getogen rasechte Brabander. Een 20-jarige jongen die wel van een feestje houdt. Trouw aanhanger van Japie als bachelor-student che...Lees meer!

18 oktober 2022 14 1
Foto

Hé Isis, dit is je verjaardag!

Verplichte achtergrondmuziek: Spotify of Youtube. Geef je mede-I...Lees meer!

7 oktober 2022 13 0
Foto

Inpakken

Er wordt ondertussen geschaatst in Tomaszow. Voordat we daar goed en wel waren hebben we een geweldige gezellige reis achter de rug. Die reis begint standaard bij Eindhoven station met het inpakken va...Lees meer!

23 juli 2022 16 0
Foto

Glibberen en Glijden

Na het schaatsseizoen heeft de lente het prachtige weer naar Nederland gebracht. Alle wielertoeristen en mooi weer fietsers stappen weer de fiets op. Volgens de Wielersportbond NTFU stappen er ...Lees meer!

17 mei 2022 13 0

Er ingesjaakt, het verhaal achter Luik-Bastenaken-Luik

“Er ingesjaakt worden”, ingesjaakt is een woord dat ik graag wil introduceren binnen het Isis jargon. Iedereen kent het wel. Je vrienden bedenken een activiteit die zij leuk vinden en vragen of jo...Lees meer!

11 mei 2022 15 0
Foto

Word er wel genoeg geschaatst?

Isis wedstrijdanalyse - Deel 1 Ergens halverwege afgelopen seizoen deelde ik een grafiekje met de IIW-participatie door de jaren heen. Daaruit bleek meteen dat de opkomst van dit jaar uitzonderlijk...Lees meer!

28 april 2022 20 5
Foto

Een weekend lang wedstrijd (NSK Allround & StuCu)

Weer zo'n slecht idee van de borrel Toen aangekondigd werd dat het NSK Allround verplaatst zou worden naar Haarlem, één week nadat alle andere ijsbanen al dicht zouden zijn, wist ik h...Lees meer!

15 april 2022 16 0
Foto

De einduitslag

Het mooiste seizoen van het jaar is afgelopen weekend met het ingaan van de zomertijd toch echt officieel geëindigd. Dat betekent dat de prijzen kunnen worden uitgereikt. De clubkampioenen zullen...Lees meer!

2 april 2022 18 0
Foto

De Grote Stoemptocht

Van Groningen naar Luleå Op zaterdag 19 februari schaatste ik een niet al te best NSK in Groningen. De volgende dag, begon mijn reis vanuit Groningen naar Zweden. Tegen de avond aangekomen op Schiph...Lees meer!

9 maart 2022 20 1
Foto

Trainen als een baas

Het zit er op, de Olympische Spelen 2022 zijn op zijn eind en afgevlagd. Hoewel de olympische spelen een soort veredelde wereldkampioenschappen zijn vind ik het toch altijd een mooi toernooi om te kij...Lees meer!

21 februari 2022 17 0
Nieuwere berichten Oudere berichten