Crisis

Foto

Dit WAS mijn seizoen

Dit was mijn seizoen De laatste paar weken van ons bestuursjaar zijn ingegaan. Ik vond dit een mooi moment om terug te kijken naar afgelopen seizoen. Veel van jullie hebben mijn stukje aan het begin ...Lees meer!

1 mei 2024 17 2
Foto

Isis Techniekanalyse

Een Isisiaan die de afgelopen jaren is meegegaan op een schaatskamp heeft het al meegemaakt, maar het is misschien nog bij het menig Isis publiek bekend. De avond van de techniekanalyse. Met in de hoo...Lees meer!

27 februari 2024 14 0

Help, ik sta ingeschreven!

Dit stukje schrijf ik voor alle dames bij Isis. De dames zijn over het algemeen in de minderheid in Eindhoven. Ook bijna alle crisisstukjes zijn geschreven door mannen en daar moet een keer veranderin...Lees meer!

29 januari 2024 34 7
Foto

Een Chemnitz short story

Het heeft de hele ochtend geregend, maar nu is het droog. De fanatiekelingen beginnen met inlopen en aanschouwen de plassen water op het ijs. Het is een kwartier voor tijd en de zamboni is nog ste...Lees meer!

4 januari 2024 16 5
Foto

Hoe te klagen als een ervaren schaatser over het ijs

De ervaren schaatser, met toch nog een kleine ambitie op snellere tijden, loopt het ijssportcentrum Eindhoven binnen via de klapdeuren. Begroet snel zijn mede-schaatsenrijders met een goedenavond. Het...Lees meer!

1 januari 2024 16 1
Foto

Schaatsnieuws

Je zou het haast niet denken, maar de Crisisredactie is goed op de hoogte van de actualiteiten. Met ons diepgaande netwerk brengen we hier nieuws aan de man dat je nog niet eerder gelezen hebt. On...Lees meer!

24 december 2023 13 0
Foto

Dit wordt mijn seizoen

Dit wordt mijn seizoen! Een schaatsseizoen kent eigenlijk geen pauzes. De voorbereiding begint al aan het einde van het vorige seizoen. Ik schets de volgende situatie: De laatste Schaatshuys borrel...Lees meer!

18 oktober 2023 14 0

De verre hoekjes van de Isissite

De Isissite is een uitgestrekt bos aan (rang)lijsten, formulieren, artikelen, doorkomsten en nog veel meer. De weg naar de formulierenpagina zal elk nieuw lid na korte tijd wel uit zijn hoofd weten....Lees meer!

7 oktober 2023 13 2
Foto

Voel jezelf als Kulizhnikov die bezig is aan een comeback

Iets dat lang van onze vereniging weerhouden is, zoals jullie natuurlijk allemaal hebben kunnen raden…… is een prachtig crisisstuk. Misschien niet het eerste waaraan jullie dachten, maar wel zeker...Lees meer!

28 september 2023 16 4

Amsterdam-Parijs voorbeschouwing

Een halve maand voor de start van de Tour de France is het tijd voor een wielerwedstrijd met hetzelfde einddoel: als overwinnaar het hart van Parijs bereiken. Morgenmiddag om 12:00 start Amsterdam-Par...Lees meer!

15 juni 2023 21 2
Oudere berichten