Crisis

Foto

De Schaatstempel

Afgelopen zaterdag vond het SoftELS IUT plaats; een wedstrijd waarin iedere schaatsende student de kans heeft om in schaatstempel Thialf, de snelste ijsbaan van Nederland te rijden. Voor velen is di...Lees meer!

15 maart 2023 18 4
Foto

De Blauwe Bal

Het masterplan van de TU/e voor de inrichting van de campus tot aan 2040 wordt ondertussen al in uitvoering gebracht met de werkzaamheden in het noordoosten van de campus. Daar, op de plek van het ges...Lees meer!

8 maart 2023 16 1
Foto

Collalbo en de directeuren van de hardrijderij

Eindelijk was het weer zo ver, het wintertrainingskamp. Na twee jaar gedwongen afwezigheid konden we weer een week lang schaatsen op een mooie ijsbaan in het buitenland. De reis ging deze keer naar de...Lees meer!

10 januari 2023 20 0

De eerste wedstrijd

Hij maakt een misstap, rijdt nog een scheve schaats, opent alsnog bijna als snelste, en zijn openings ronde is een 24.8. Hein Otterspeer op het World Cup Kwalificatie Toernooi (WCKT) reed zeker niet d...Lees meer!

22 november 2022 12 1
Foto

De Reis

Een reis is een begin van iets. Een reis moet altijd door worden gemaakt voordat er iets bereikt kan worden. Soms is de reis al het bereiken van iets, wanneer het doel zo ver weg is dat de reis al vol...Lees meer!

3 november 2022 13 0
Foto

Bestuur wie zijn jullie? Liefhebber van Macht

Hier volgt onze laatste kennismaking met het bestuur. Wie heeft opgelet, kan al raden wie het is. Deze 20-jarige Nijmeger vliegt over het ijs. Deze derde jaars bachelorstudent mechanical engineering. ...Lees meer!

1 november 2022 11 4
Foto

Een professionele kleurplaat

Dit weekend zal het weer losbarsten, de eerste grote schaatswedstrijd waar de Nederlandse top zich weer aan elkaar kan gaan meten. Dit weekend wordt er bepaald wie er deze winter mogen afreizen naar...Lees meer!

28 oktober 2022 16 0
Foto

Bestuur wie zijn jullie? Liefhebber van Zingen

In de vierde bestuurskennismaking een 23-jarige dame uit Amersfoort. Na het verhuizen van haar ouders naar Apeldoorn is ze een paar jaar later terecht gekomen in Eindhoven voor haar studie bouwkunde. ...Lees meer!

27 oktober 2022 11 1
Foto

Bestuur wie zijn jullie? Liefhebber van Wedstrijdjes

In de derde bestuurskennismaking een 21-jarige man uit het pittoreske kerkdorpje Leunen gescheiden van het Limburgse Venray met een enkel viaduct. Na het behalen van zijn propedeuse is hij vol goede m...Lees meer!

25 oktober 2022 7 0
Foto

Bestuur wie zijn jullie? Liefhebber van Kaneel

In de tweede bestuurskennismaking een Bossche bol (geboren in Den Bosch) getogen in Veghel. Ondertussen woonachtig in huize BSC in Eindhoven is deze 22-jarige dame naar eigen zeggen hopelijk bezig met...Lees meer!

20 oktober 2022 15 0
Nieuwere berichten Oudere berichten