...

Bestuur wie zijn jullie? Liefhebber van Zingen

Door Colin | Donderdag 27 oktober 2022 | Crisis

In de vierde bestuurskennismaking een 23-jarige dame uit Amersfoort. Na het verhuizen van haar ouders naar Apeldoorn is ze een paar jaar later terecht gekomen in Eindhoven voor haar studie bouwkunde. Dat gaat met ups en downs, maar komt altijd wel weer goed. Naast inactief te zijn bij de aansluitende studievereniging Cheops, houdt ze van lezen, zingen en natuurlijk schaatsen. De vrouw die nadenkt over al onze geldzaken. Onze Penno: Lieke Crooijmans!

Hoelang ben je al lid?
Op papier sinds 2020. In realiteit sinds de start van het afgelopen schaatsseizoen.
Waaraan denk je het vaakst op een dag?
Meestal over alles wat ik nog moet doen in een poging niet per ongeluk dingen van mijn to-do lijst te vergeten, dit is bij hoge uitzondering een succesvol concept.

Hoeveel schaats/wedstrijdervaring heb jij al?
Ik dacht te mogen zeggen dat ik twee hele IIWs op mijn naam kon zetten, maar de site heeft me er toch echt op gewezen dat dat er nog maar eentje is. Dus daar heb je direct ook mijn hele wedstrijd ervaring.

Hoe vind je zelf dat het gaat qua schaatstechniek?
Beter dan eerst, dat zegt niet heel veel, maar ik ben er toch best tevreden mee.

En hoe denken anderen daarover? 😜
Weet ik niet en eerlijk gezegd ben ik een beetje bang voor het antwoord soms.
Welke commissie doet het het best?
Ik denk niet echt dat er een commissie met kop en schouders bovenuit steekt, maar ik ben persoonlijk heel blij met het AK. Al heeft dat meer te maken met mijn actief worden binnen de vereniging via het AK dan het zo veel beter doen van het AK dan de rest.

Welke commissie kan wel een steuntje in de rug gebruiken?
Ik denk dat de sponcie op dit moment wel wat meer enthousiasme en liefde kan gebruiken. Ook omdat het een commissie is die er vorig jaar een beetje doorheen zat en omdat: meer geld meer beter.

Wat stel jij altijd uit?
Alles wat niet een plekje heeft in mijn planning en dus ondanks mijn hoge succesrate in proberen aan alles te denken verloren gaat in de vergetelheid (bijvoorbeeld dit crisisstukje, sorry Colin!!).

Hoe voelt het om eindelijk een bankpas te hebben met geld erop?
Echt heel prettig om sommige dingen gewoon direct te kunnen afhandelen.

Wat is de beste en slechtste vloer waar jij tot nu toe op heb gelegen voor de foto?
De slechtste: iedere ijsvloer, terwijl de foto gemaakt wordt door iemand die te kritisch is om zich te realiseren dat ijs kneiter koud is om op te liggen. De beste is met stip de kussens bij Monk, zo zacht daar had de foto echt wel drie jaar mogen duren als het aan mij lag.

Is er nog een brandende vraag of mededeling voor de Isis leden?
IJs is echt kneiter koud dus als je een foto maakt maak hem snel!!

Durf je nog een goede blooper met ons te delen?
Ik weet niet of het een goede blooper is, maar ik weet wel dat het voor een deel van Isis al groot vermaak heeft opgeleverd. Ik schrik heel makkelijk, sowieso maar zeker van scherpe harde geluiden, denk aan een voorzittershamer of een pedelstaf. Ik schrik daar dus ook van als ik het zie gebeuren.

Meer stukjes van Colin!

Log in om reacties te zien en plaatsen.