...

Bestuur wie zijn jullie? Liefhebber van Wedstrijdjes

Door Colin | Dinsdag 25 oktober 2022 | Crisis

In de derde bestuurskennismaking een 21-jarige man uit het pittoreske kerkdorpje Leunen gescheiden van het Limburgse Venray met een enkel viaduct. Na het behalen van zijn propedeuse is hij vol goede moed begonnen aan zijn tweede jaar bij de studie elektrotechniek. Daarnaast nog wat extra geld in het laatje brengend met een bijbaantje in de ICT bij 4funkyflavours. Verder zou je hem soms ook kunnen tegenkomen bij de studievereniging Innovum, op de fiets bij Squadra Veloce of op de klimmuur bij ESAC. De man die aanspreekbaar is voor alle wedstrijdzaken. Onze Wedstrijdsecretaris: Hidde Litjens!

Hoelang ben je al lid?
Ik ga nu mijn 3e jaar binnen Isis in, dus ik ben lid sinds 2020.
Waaraan denk je het vaakst op een dag?
Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat denk ik natuurlijk aan die perfecte schaatsslag en hoe ik daar dichterbij kan komen.

Hoeveel schaats/wedstrijdervaring heb jij al?
Ik stond op mijn 2e voor het eerst op 2 ijzers. Later in het leven ben ik bij RSNL gegaan waar ik begon met schaatstrainingen (en mijn eerste wedstrijd) afgelopen jaar ben ik daar veel fanatieker in geworden vandaar dat ik did jaar graag Wedstrijdsecretaris wou zijn.

Hoe vind je zelf dat het gaat qua schaatstechniek?
Natuurlijk is de schaatstechniek nooit perfect. Maar die van mij was wel een flinke partij belabberd. Vorig schaatsseizoen heb ik hier al keihard aan gewerkt en flinke stappen gemaakt. Dit was uiteindelijk in de tijden terug te zien. Maar er is nog een flinke weg te gaan en altijd ruimte voor verbetering!

En hoe denken anderen daarover? 😜
Ik denk dat er genoeg mensen een mening over hebben. Maar dat zij ook als beste door hebben dat schaatstechniek nooit perfect is en er altijd ruimte is voor verbetering. Ik hoop dat we elkaar op een leuke manier hulp en tips kunnen geven. Om zo er met zijn allen op vooruit te gaan.
Welke commissie doet het het best?
Afgelopen jaar (en ook weer dit jaar) heb ik meegemaakt Hoe het AK weer een hoop leuke activiteiten heeft neergezet. Ik wil niet zeggen dat zij perse de beste zijn maar ik ben wel trots op wat we vorig jaar hebben kunnen neerzetten.

Welke commissie kan wel een steuntje in de rug gebruiken?
Oei Oei, ik wil natuurlijk niemand op de tenen trappen. Maar extra sponsoren kan altijd! Dus kom vooral bij de sponcie😅!

Wat stel jij altijd uit?
Een betere vraag is: Wat niet?

Hoeveel valpartijen en hoeveel wedstrijdmedailles verwacht je te behalen dit seizoen?
Ik verwacht een enkele 4e plek. Om vervolgens te promoveren naar het A klassement en de rest van het jaar geen enkele kans meer maken om iets te winnen.Ik ben bang dat ik komend seizoen ook echt kussen knuffelaar wordt.

Wat voor handicap zou jij in een theoretisch geval de SP winnaar geven zodat die het seizoen erna niet weer wint?
Hoezo handicap? Het is een leuke mooie wedstrijd waar iedereen zo gelijk mogelijke kansen krijgt om te winnen. Als iemand het voor elkaar krijgt om hem 2x achter elkaar te winnen is het alleen maar extra knap. Want dit betekend dat hij 2 jaar grote sprongen heeft gemaakt in kracht, conditie en schaatstechniek.

Is er nog een brandende vraag of mededeling voor de Isis leden?
Veel succes en plezier in het aankomende schaatsseizoen!

Durf je nog een goede blooper met ons te delen?
Hiervoor verwijs ik je graag door naar de uitglijder pagina op de Isis site.

Meer stukjes van Colin!

Log in om reacties te zien en plaatsen.