...

Bestuur wie zijn jullie? Liefhebber van Macht

Door Colin | Dinsdag 1 november 2022 | Crisis

Hier volgt onze laatste kennismaking met het bestuur. Wie heeft opgelet, kan al raden wie het is. Deze 20-jarige Nijmeger vliegt over het ijs. Deze derde jaars bachelorstudent mechanical engineering. Oftewel het antwoord op de vraag: "Wie maakt mijn fiets?". Is het hoofd van Isis. De man met de hamer. Onze voorzitter: Arthur Zijlstra!

Hoelang ben je al lid?
Ik ben lid sinds augustus 2020.
Waaraan denk je het vaakst op een dag?
Eten.

Hoeveel schaats/wedstrijdervaring heb jij al?
Ik schaats al zo lang ik me het kan herinneren maar dat was voornamelijk als er natuurijs was (toen nog bijna elk jaar). Ik ben serieus begonnen met schaatsen toen ik 10 jaar was, waar ik eerst op de langebaan begon en daarna ben overgestapt naar het shorttrack. Toen ik in Eindhoven ben begonnen met studeren ben ik weer voornamelijk gaan langebaanschaatsen.

Hoe vind je zelf dat het gaat qua schaatstechniek?
Er zijn nog erg veel verbeter punten, maar ik merk wel dat het steeds beter gaat door de duidelijke uitleg van de trainers.

En hoe denken anderen daarover? 😜
Ik denk dat anderen het er mee eens zijn dat er nog veel verbeterd kan worden.
Welke commissie doet het het best?
De AKtiviteitencommissie natuurlijk (maar dat komt misschien wel omdat ik daar voorziter van ben). Ik ben wel van mening dat elke commissie het goed gedaan heeft het afgelopen jaar en ik hoop dat ze hiermee doorgaan, want zonder onze commissies wordt ons werk ook een stuk lastiger. Maar als antwoord op de vraag ga ik toch voor het AK aangezien ze het afgelopen jaar veel leuke activiteiten hebben georganiseerd zelfs toen er nog corona was.

Welke commissie kan wel een steuntje in de rug gebruiken?
De Sponcie, een van onze beleidspunten was dat we meer sponsors wouden en dus zijn we als bestuur extra bezig met de Sponcie.

Wat stel jij altijd uit?
Ik denk zoals de meesten van ons het uni werk.

Hoe lekker ga jij op het domineren van andere mensen?
Zoals de meesten wel gemerkt zullen hebben tijdens het bierpong toernooi, ben ik erg competitief en daarbij komt natuurlijk dat ik het erg leuk vind om andere mensen te domineren.

Ben je vaker opzoek naar het middelpunt van de aandacht?
Als voorzitter moet je daar natuurlijk wel een beetje van houden en ik merk ook dat sinds ik ben gaan studeren dat ik het steeds vaker doe.

Is er nog een brandende vraag of mededeling voor de Isis leden?
Train hard en laat Eindhoven zien dat wij de beste billen hebben!

Durf je nog een goede blooper met ons te delen?
Een keertje na een Isisborrel heb ik 17 mensen bij de after bij mij thuis achtergelaten en was ik zoek voor 2 uur.

Meer stukjes van Colin!

Log in om reacties te zien en plaatsen.