...

Bestuur wie zijn jullie? Liefhebber van Kaneel

Door Colin | Donderdag 20 oktober 2022 | Crisis

In de tweede bestuurskennismaking een Bossche bol (geboren in Den Bosch) getogen in Veghel. Ondertussen woonachtig in huize BSC in Eindhoven is deze 22-jarige dame naar eigen zeggen hopelijk bezig met haar laatste jaar van de Bachelor Psychology & Technology. Ze is hier terecht gekomen door haar passie voor het begrijpen van mensen en de effecten van de omgeving op de mens, om ze op een positieve manier te helpen. De vraag "Wie ben jij?" werd met twee vragende antwoorden beantwoord: "Een mens?" & "ik indentificeer me als vrouw?". Het echte antwoord kwam later. Een liefhebber van de natuur, kaneel en zonsondergangen. Altijd in voor een praatje. Onopvallend door haar lengte, maar zeer herkenbaar door haar typische rode muts. Onze PR-commissaris: Michelle Slots!

Hoelang ben je al lid?
Officieel wordt dit mijn derde jaar als Isis lid, maar ik ben in mijn eerste jaar niet erg actief geweest vanwege Corona. In mijn tweede jaar ben ik actief geworden bij de AK en ben ik meer gaan trainen.

Wat houd je bestuursfunctie in?
Ik ben bezig met:
  • De externe betrekkingen zoals het ESSF en andere verenigingen
  • De naamsbekendheid en sponsoring van Isis. (Ik ben daarom verantwoordelijk voor de intro, foto-promo en sponsor commissie)
  • Promotie en informatie geven op het Isis Instagram account (zoals de AK activiteiten waar ik bij help)
  • De maandelijkse nieuwsbrief (lekker lezen, je krijgt altijd een leuk feitje en een Isis lid silhouetje die je kan raden)
Dus bij deze zaken kan je mij aanspreken of een berichtje sturen en, natuurlijk, ook bij algemene bestuurszaken!
Waaraan denk je het vaakst op een dag?
Arthur

Hoeveel schaats/wedstrijdervaring heb jij al?
Ik heb meegedaan aan drie IIW’s en verder heb ik geen ervaring in wedstrijdschaatsen. Zelf heb ik altijd met mijn pa geschaatst en training gehad op de vroege zaterdag of zondagochtenden, maar sinds ik bij Isis zit, neem ik het trainen veel meer serieus.

Hoe vind je zelf dat het gaat qua schaatstechniek?
Kan altijd beter.

En hoe denken anderen daarover? 😜
Geen idee? Ik weet zelf dat ik soms niet recht sta op mijn schaatsen waardoor ik veel blaren krijg zoals te merken was op het trainingskamp van Tomaszów. Maar met mijn nieuwe schaatsen gaat dat hopelijk beter.
Welke commissie doet het het best?
Elke commissie geeft zijn belangrijke bijdrage aan Isis en dat vind ik heel erg belangrijk. Dus geen commissie die het beste doet. De AK heeft een speciaal plekje voor mij omdat ik daar als actief lid ben begonnen en het huidige bestuur heb leren kennen.

Welke commissie kan wel een steuntje in de rug gebruiken?
Een van de doelstellingen van ons bestuur is om meer sponsoren binnen te halen. Daarom zijn we onder andere ook bezig met de sponsorcommissie.

Wat stel jij altijd uit?
De vervelende taken zoals het aquarium schoonmaken.

Wat is jouw "go to" camera?
Mijn Iphone 11 is mijn “go to” camera. Hier heb ik bijna 4.000 foto’s op staan. Maar als het kan dan gebruik ik een betere fotocamera of ik leen die van onze penno.

Hoeveel tijd spendeer jij op social media?
Sinds ik PR-commissaris ben relatief veel meer dan eerst. Ik check elke dag een paar keer de status van ons Instagram account en de informatie van andere verenigingen en bedrijven die daarop worden gedeeld. Ik vind dat social media zijn positive en negatieve kanten heeft. Het is een platform waar veel creativiteit en informatie uitgewisseld kan worden, vooral voor onze vereniging. Aan de andere kant probeer ik er niet te veel tijd aan te spenderen in persoonlijk gebruik.

Durf je nog een goede blooper met ons te delen?
Twee weken geleden ging mijn brandalarm af in mijn kamer. Dus maakte mijn huisgenoot deze open zodat hij niet meer af ging. Vervolgens wilde ik mijn brandalarm weer terug erin klikken. Echter, ik ben te klein om tot het plafond te komen (zelfs met een stoel). Daarom sprong ik vanaf mijn bed naar het brandalarm om hem erin terug te klikken. Conclusie: mijn kamer is niet meer brandveilig en mijn huisgenoot lag in een deuk, want ik heb mijn brandalarm eraf geslagen. 

Is er nog een brandende vraag of mededeling voor de Isis leden?
Over branden gesproken, wel een handige tip voor mensen die even geen brandalarm hebben: Heet water dooft een vuur sneller dan koud water. En nog een leuk feitje van de PR-commissaris natuurlijk: een mannelijke ballerina heet een ballerino.
Nee, maar even alle gekkigheid op een stokje: Wat voor content missen jullie op de Isis website of Insta account? En als jullie leuke ideeën hebben voor de vereniging geef ze vooral door!

Meer stukjes van Colin!

Log in om reacties te zien en plaatsen.