...

Bestuur wie zijn jullie? Liefhebber van de Secretarisvogel

Door Colin | Dinsdag 18 oktober 2022 | Crisis

In deze eerste bestuurskennismaking een in Mierlo geboren en in Budel getogen rasechte Brabander. Een 20-jarige jongen die wel van een feestje houdt. Trouw aanhanger van Japie als bachelor-student chemical engineering and chemistry. De persoon zonder wie wij geen officiele nieuwe leden hebben. En naar eigen zeggen liefhebber van de secretarisvogel. Onze secretaris: Luc de Clercq!

Hoelang ben je al lid?
Dit wordt mijn derde jaar. Na zo’n half jaar bij Isis ben ik erg actief geworden. Arthur en ik hadden in het eerste jaar eigenlijk al afgesproken om samen bestuur te worden en zoals bekend is dit nu ook daadwerkelijk gebeurd.

Waaraan denk je het vaakst op een dag?
Helaas is dit op het moment school, voornamelijk voor mijn practicum. Hierbij moet ik MATLAB gebruiken met natuurlijk behorende foutmeldingen en oplossingen die je probeert te bedenken.

Hoeveel schaats/wedstrijdervaring heb jij al?
Zeer weinig. Ik heb aan het Skeuveltoernooi meegedaan en aan 4 IIW's volgens mij, maar dat komt ook deels door corona en het feit dat ik pas twee jaar schaats. Daarnaast moet ik helaas ook zeggen dat ik wedstrijd rijden niet bepaald leuk vindt.

Hoe vind je zelf dat het gaat qua schaatstechniek?
Ik kom vooruit.

En hoe denken anderen daarover? 😜
Andere zijn een beetje teleurgesteld. Zoveel motivatie, zoveel doorzettingsvermogen. En dan krijgen we dit……. Nee anderen zien dat Luc afgelopen seizoen al flink vooruit is gekomen. En hebben vol vertrouwen in het aankomende seizoen. Waar Luc gaat knallen!!!!

Welke commissie doet het het best?
Hoe ik het nu zie het Smeuïge Kruiscommissie denk ik. Ze regelen veel al vanuit zichzelf waardoor je als bestuur vrij weinig aandacht hoeft te besteden aan deze commissie. Dus daarom wil ik graag zeggen. Goed bezig, ga vooral zo door!!!

Welke commissie kan wel een steuntje in de rug gebruiken?
De WasWas, Kuchkuch

Wat stel jij altijd uit?
Niet veel eigenlijk, het is handiger om het zo snel mogelijk te doen. Dit kost namelijk minder moeite omdat je anders alles in een keer moet doen. Maar als ik iets zou moeten zeggen is het mails openen die op het moment niet van belang zijn. Op het moment van deze vraag beantwoorden zijn er 4 ‘Ongelezen’ mails.

Welke info van nieuwe leden kijk jij het liefst naar?
Ik vind het altijd wel interessant waar iemand studeert. Zo krijg je een beetje een beeld wat de verdeling is binnen onze vereniging.

Is er nog een brandende vraag of mededeling voor de isis leden?
Isis schrijft je met een hoofdletter I in het begin. Is bij deze vraag ook fout gespeld.

Durf je nog een goede blooper met ons te delen?
Softijsgala. Toen had ik iets te veel rode wijn op.

Meer stukjes van Colin!

Log in om reacties te zien en plaatsen.