...

Hé Isis, dit is je verjaardag!

Door Menno | Vrijdag 7 oktober 2022 | Crisis

Verplichte achtergrondmuziek: Spotify of Youtube.

Geef je mede-Isisianen die je vandaag ziet maar een knuffel. Want het is weer zo ver, we zijn een jaartje ouder! Vandaag, op 7 oktober, is Isis 53 jaar geworden.

Of we met z'n allen weer wat wijzer zijn geworden, valt te betwisten. Maar we zijn sowieso een heleboel ervaringen rijker: Allereerst een schaatswinter met als vaste prik een lockdown bij Kerst. Gelukkig hadden onze bikkelaars de mogelijkheid om in de lockdown alsnog op het ijs te staan... ver voor zonsopkomst. Ondanks de lockdown werd de pret niet gedrukt, want de rest van het seizoen zat boordevol met Interne Isiswedstrijden, Gewestelijke Kampioenschappen, Nederlandse Studentenkampioenschappen en nog veel meer (hier volgende week meer over).

Bovenop al dit schaatsplezier was er natuurlijk ook genoeg te doen voor de mens met de schaatsen nog in het vet: Een hele hoop feesten, borrels en eetgerelateerde activiteiten - te veel om hier allemaal te benoemen; Hiervan een highlight voor de vaste Schaetshuys-gangers is ongetwijfeld het zinderende optreden van Anita, die bij Carnaval het cafe op z'n kop zette; Maar ook de Batavierenrace en het wielerkamp gingen weer door dit jaar, zonder pandemieproblemen. Hiernaast zijn de skeelertrainingen dit jaar met enthousiasme opgepakt door de nieuwe skeelercommissie.

Al met al een heel mooie lijst aan sportieve, gezellige en mooie herinneringen. Laten we er komend jaar een even geslaagd jaar van maken.

Misschien wordt het ook langzaamaan tijd om de lustrumcommissie weer nieuw leven in te blazen. Lijkt het je wat om die commissie te vullen? Stuur dan een mailtje naar lustrumcommissie@essvisis.nl, dan krijg je de inloggegevens toegestuurd.

Meer stukjes van Menno!

Log in om reacties te zien en plaatsen.