Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Maandag 20 dec
Kerstdiner
Zaterdag 8 jan
NSK Marathon (Amsterdam) - A.S.S.W.S.V. SKITS
Zaterdag 15 jan
NSK Sprint (Enschede) - D.S.V. de Skeuvel
Dinsdag 18 jan
IIW #3
Zaterdag 22 jan
Nationale marathon in Eindhoven
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum
...

Het 53e bestuur, Meneer de Praeses

Door Stijn | Dinsdag 2 november 2021 | Crisis

Last but not least, meneer de veurzitter! Dit fossiel is al 28 jaar jong en pas sinds 20 september 2020 begonnen aan de rest van zijn leven, toen werd hij namelijk lid van Isis. Hij gedraagt zich naar eigen zeggen nog steeds als een klein kind, maar mocht het nodig zijn dan kan hij zich ook wel volwassen gedragen. Zijn roots liggen in het gehucht Koewacht en hij is uiteindelijk in Eindhoven neergestreken om Human Technology Interaction te gaan studeren waarvoor hij onlangs zijn diploma mocht ophalen. Pas bijna halverwege zijn bestuur en nu al op papier in aanmerking voor een smeuΓ―g kruis! Hij werkt voor zijn eigen bedrijfje waar hij cursussen geeft en websites bouwt plus nog wat dingetjes on the side. Ik heb het natuurlijk over Martijn! Lees hieronder wat zijn antwoorden zijn op mijn korte vragen.

Heb je speciale hobbies waar we vanaf moeten weten?
Naah zo veel speciale hobby's heb ik niet hoor. Maar ik hou van sleutelen somsπŸ˜‚. Ik doe het onderhoud van mijn auto bijvoorbeeld gedeeltelijk zelf, remblokken en remschijven vervangen bijvoorbeeld. Vind wel leuk om te doen en bespaart veel geld 😜 (Durft iemand nu nog mee te rijden?πŸ˜‚). En heb ook een brommer gereviseerd die nu bijna 50 jaar oud is. Beetje hobbyen!! Verder schaats ik natuurlijk!!!!!!, tennis ik, ga ik soms duiken, zeilen, goeie muziek luisteren 😎, zuipen (niet te veel want iedereen kan me onder tafel drinken), onzin praten en natuurlijk slapen (da's zo chill). Maar bovenal lekker genieten van het leven.

Wat is je favoriete commissie en waarom?
Natuurlijk het ak omdat ik daar penno van ben 😜. Nee grapje voordat ik hier iets over zeg wil ik even zeggen dat ik vind dat al onze commissies echt goed en gezellig meedenken en meewerken. Ik weet 100% zeker dat zonder al onze commissies dat wij het als bestuur tot nu toe al niet gered hadden! Maar even terug naar de echte vraag, dan ga ik toch wel voor het ak. Want ik hou wel van een biertje nuttigen en gezelligheid en bij de activiteiten van het ak draait het daar toch echt wel om. Wanneer is de volgende borrel?

Wat is tot nu toe je grootste uitglijder
Uitglijders. Haha ik praat zoveel onzin de hele tijd. Ik heb vast wel al hele stomme dingen gezegd maar allang vergeten want ik doe er vast over een paar min weer eenπŸ˜‚. Tot nu toe heb ik nog geen uitglijder weten maken die op de website is beland dus moet nog is wat beter mijn best doen 😜

Hoeveel bestuurspunten staan op de planning dit jaar?
Ja bestuurspunten haha. Uhm Naja om heel eerlijk te zijn zoek ik het liefst iets vasts, ik mis toch wel het er voor iemand zijn. Dat zou dan +3 bestuurspunten zijn dus 5 bestuurspunten. Maar ik zie wel wat het leven brengt. Ik ga gewoon lekker genieten van de tijd dat ik bestuur ben samen met Ilse en Rixt want tot nu toe is het druk maar gezellig en leuk! En ik zie wel wat er op mijn pad komt en zo ook in betrekking tot de bestuurspunten.

Heb je nog een prangende vraag aan de Isis leden?
Ik heb al een heleboel bijnamen, ik bedoel zelfs mijn auto heeft een bijnaam. Maar welke bijnaam zou jij mij geven?

Meer stukjes van Stijn!

Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis