Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Zaterdag 23 okt
Regio-Marathon 2
Zondag 24 okt
Trainingswedstrijd 1
Zondag 31 okt
Trainingswedstrijd 2
Zaterdag 13 nov
First Races (Nijmegen) - N.S.S.S.V. Lacustris
Vrijdag 19 nov
Introkamp
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum
...

Het 53e bestuur, show me the money!

Door Stijn | Dinsdag 12 oktober 2021 | Crisis

Ze vormen al enige tijd het bestuur van onze vereniging en jullie kennen ze waarschijnlijk al door en door. Toch wil de Crisis ze met de start van het schaatsseizoen in het vizier nog even individueel goed voorstellen zodat je weet bij wie je moet zeuren komende winter!

Deze rasvriezin is dit jaar verantwoordelijk voor de schatkist van onze vereniging en als dat incasseren betekent zoals ze doet op haar onderstaande foto, dan kan dat alleen maar goed gaan. Van haar 22 winters heeft ze het overgrote deel in het pitoreske Sneek doorgebracht. Vanuit Sneek is ze vervolgens over de grote rivieren naar Eindhoven gefierljept waar ze nu haar studie Technische Scheikunde (ook wel Chemical Engineering and Chemistry genoemd) aan de Universiteit geniet. Daarnaast werkt ze bij ASML als host in het Experience Center. Haar kersverse lidmaatschap ontkiemde op 17 februari jongstleden en dat maakt haar in mijn herrinering de jongste penningmeester ooit in termen van lidmaatschap lengte (prove me wrong). Ik heb het natuurlijk over Rixt Heijenga! Ik heb haar een paar vragen gesteld zodat we haar beter kunnen leren kennen. Roept dit nou nog meer vragen op? Schroom niet en gooi ze in de comments!

Heb je speciale hobbies waar we vanaf moeten weten?
Ik heb een moestuin, waar ik sinds vorig jaar veel mee bezig ben, en het gaat best wel goed! Verder wil ik veel te graag planten kopen als ik ze tegen kom, dus nu mag ik alleen nog planten kopen als er een andere plant dood is, of als ik hem buiten neer zet.

Wat is je favoriete commissie en waarom?
Ik heb niet heel veel ervaring met de commissies van Isis, maar als ik er toch één moet kiezen is dat de introcommissie, aangezien het 52e bestuur heel erg lief is en het super leuk was om met ze samen (ook al deden zij zo goed als al het werk en waren wij er alleen maar bij) bij de intro te staan en bij de intro trainingen te zijn.

Wat is tot nu toe je grootste uitglijder
Op het moment heb ik er maar één: rixt: "Spuit het eruit Melvin: daar proosten we op!". Natuurlijk had dit context, maar het is veel beter om dit te zien zonder.

Hoeveel bestuurspunten staan op de planning dit jaar?
Oh, dat is heel makkelijk, 3. Heb een vriend en ik ben niet van plan om daar verandering in te brengen, dus voor mij wordt het een saai jaar met bestuurspunten. Dat betekent natuurlijk ook dat Martijn en Ilse nog meer hun best moeten doen om te compenseren voor mij ;)

Heb je nog een prangende vraag aan de Isis leden?
Ik heb niet zo snel prangende vragen, want ik zeg veel te snel wat ik denk, maar als er echt een vraag moet zijn, dan is het of jullie nog leuke single vrienden of vriendinnen hebben? Laat ze een keer mee komen bij de borrel als Martijn en Ilse er ook zijn! (dit is natuurlijk wel een grapje, ze moeten allebei ontzettend zelf weten hoe en wat ze doen, maar de verhalen horen we vanzelf wel tegemoet)

Meer stukjes van Stijn!

Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis