Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Woensdag 26 mei
Chocomel activiteit
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum

cCc #5 mooiste Strava-art

Door Anke | Zondag 10 mei 2020 | Crisis

Het was optimaal weer voor de Challenge van afgelopen week! Waardoor we gelukkig weer vele inzendingen kregen voor de Strava-art Challenge. De fiets bleek het meest populaire vervoersmiddel voor het maken van de Strava-art.
Aangezien er tijdens het weerwolven je tijd wordt opgeslurpt met het lezen van lappen tekst (maar dat maakt het zeker leuk). Houden we het vandaag kort. De Strava-art vinden jullie hieronder en uiteraard mag er weer gestemd worden. Stemmen kan zoals elke week weer door de letters van jouw top 3 in volgorde, links nummer 1 en rechts nummer 3, in de reacties achter te laten. Stemmen kan tot woensdag 13 mei 00:00!

De 6e challenge wordt een opdracht waarbij je probeert Crisis redactielid David te overtreffen. We gaan namelijk Bakken met.... David presenteerde vorig jaar in de Crisis zijn overheerlijke recept voor het maken van een Flapjack met haver, kaneel, boter en honing. Tijdens het Wielerkamp wat we nu helaas moeten missen, werd er vorig jaar heerlijke gesmuld van deze brok energie op de fiets. Deze week is het daarom ook de bedoeling dat je een eigen eten/baksel maakt voor tijdens of (direct) na het sporten. Maak hiervan een mooie foto, collage of een filmpje. Zet even kort de ingrediënten erbij en de maakwijze zodat jou mede-Isisianen zelf jou Bakken met... creatie kan namaken en van een heerlijke portie energie kunnen genieten tijdens het sporten. En wie weet vinden de Weerwolven het anders lekker dan het lynchen van al die onschuldige burgers.
De afgelopen week zijn we weer flink verwend door alle creativiteit dus dat baksel van David moet te overtreffen zijn.... We zien jullie inzendingen graag verschijnen! Een inzending kan je sturen naar crisis@essvisis.nl of app het naar een commissielid. Inzenden kan tot zondag 17 mei 00:00 P.s. als je een filmpje instuurt zorg dan dat hij niet te groot is, anders kunnen we hem niet uploaden en wordt hij niet geplaatst. Dus zelf comprimeren graag!


Challenge 5: Mooiste Strava-art
A

B

C

D

E

F

G

H

I

Meer stukjes van Anke!

Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis