Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Woensdag 26 mei
Chocomel activiteit
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum

cCc #4 Spreekbeurt

Door Anke | Maandag 4 mei 2020 | Crisis

De vierde challenge van de Corona Crisis Cup, viel niet echt in de smaak bij iedereen. Ook de genieuze bedenker van de Crisis redactie kwam in tijdnood om een spreekbeurt in te sturen. Hij was overladen met ideeën en heeft al eerder 49 slides bij een weten te lullen maar deze keer slaagde zijn tijdsschema niet.

Deze challenge gaf ons één inzending. Een inzending die zeker het bekijken (of meermaals bekijken) waard is. De spreekbeurt is gemaakt door 5 lieftalige Isisianen, namelijk het Kanidaatsbestuur (KB). Voor de Isisianen die niet weten wie het KB van Isis is stellen we ze even kort aan jullie voor:

Voorzitter: Melvin Kool – Geboren in het mooie Friesland, het Friese accent zal ook zeker niet ontbreken. En schaatsen dat heeft hij zeker al jong geleerd. Een kandidaat waarbij trainen en schaatsen met de paplepel is ingegeven.

Secretaris: Maud Zonneveld – Een van de jongste leden van onze mooie vereniging maar al een bekend gezicht bij veel activiteiten. Hierdoor heeft Maud al veel contacten gelegd binnen de vereniging met oude en jonge leden, prima basis om dit als secretaris voort te zetten. En ook altijd handig als we straks in de toekomst toch niet iets van de Pinguïns nodig hebben.

Penningmeester: Yvonne Vullers – Een geboren en getogen Eindhovennaar. Dat liet ze laatst ook maar al te goed zien bij de Isis online Pubquiz. Iemand die alles van Eindhoven weet en dus ook prima in staat is om het geld van onze vereniging te beheren.

Wedstrijdsecretaris: Nils Bovée – Hij had even een tussenjaartje nodig binnen de vereniging om dan nu toch bestuur te worden. Nils weet vanalles over schaatsen, maar nog veel meer over Wielrennen. Werkzaam in de fietsenwinkel en afgelopen jaar genoeg motivatie laten zien tijdens onze IIW’s om komend seizoen weer mooie wedstrijden te organiseren.

PR-commisaris: Marleen Stellingwerf – Iemand die ook hard staat te trappelen om veel te kunnen betekenen voor deze mooie vereniging. Hopelijk werkt haar radiografische kennis die ze geleerd heeft tijdens de studie om in mensen te kunnen kijken. En op die manier de promotie binnen Isis nog een level hoger te tillen.

Ik ben erg benieuwd naar het beleidsplan van het KB, want zoals uit de spreekbeurt blijkt kunnen zij billen erg waarderen. De titel van de spreekbeurt is: Shakira is geweldig. Veel kijk plezier, hij staat weer op de oude vertrouwde plek: https://essvisis.nl/video
Aangezien dit het enige inzending is van afgelopen week hebben wij besloten dat we het KB allemaal dubbele punten geven voor hun creatieve inspiratie.
Nog een regel voor alle volgende challenges met video's. Filmpjes die te groot zijn worden niet geplaatst en meegenomen in de uitslag. Want dan kunnen we ze niet uploaden op de site...

Dan nu de challenge van komende week! Het weer wordt gelukkig weer wat beter en daarom dus geen reden om niet te gaan sporten. Combineer bijvoorbeeld de training van Martien met deze opdracht. Dat kan een hele andere dimensie aan je training geven. Maak je mooiste Strava-art. Stuur de screenshot per app of mail (crisis@essvisis.nl) naar een van de redactieleden. Dit kan tot en met zondag 10 mei 00.00 uur. Daarna zal er weer gestemd worden op de mooiste creatie.
Uiteraard zit er wel regels aan: de strava-art moet deze week gemaakt zijn en wandelen wordt bij deze challenge niet beschouwt als sport! Voor de rest hoop ik dat jullie de creativiteit van het KB vast kunnen houden en verwachten wij komen week mooie creaties!

Meer stukjes van Anke!

Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis