Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Woensdag 26 mei
Chocomel activiteit
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum

Corona Crisis Cup Klassement 3

Door Anke | Vrijdag 1 mei 2020 | Crisis

Een nieuwe week, een nieuwe challenge! Deze week konden we even alle tentamenstress vergeten met het creatieve atje! Er waren mensen die ook de 1,5m afstand van het verplaatsen van de drank hanteerde, andere trokken een serieuze quarantaine outfit aan maar zorgde er wel voor dat vochttoevoer altijd mogelijk is, ook tijdens en met sportattributen werden er atjes uitgevoerd. Maar de Crisis kon zelf niet oordelen over het meest creatieve atje. Het publiek heeft gestemd en de baas en die heeft gesproken!

Deze week wist Anke met de attribuut die we alle al maanden missen, namelijk de schaats een 3e plek te behalen. Maar toch geloven we dat het niet door het gemis aan schaatsen kwam, maar meer door het feit dat ze uit een Maple schaats een atje durfde te doen. Want wie doet dat zichzelf nou aan? Maar als je uit een schaats at dan doe je dat natuurlijk wel uit je eigen schaats!

De 2e plek gaat deze week naar Maud, die zich helemaal in een quarantaine outfit heeft gehesen en Corona nog altijd serieus neemt maar wel zorgt dat het lichaam goed bevochtigd kan blijven. Daarnaast zijn wij als Crisis ook blij om te zien dat Maud iedere week de challenge opnieuw aanvecht, of misschien verveelt ze zich gewoon. Dat geeft mij een positief gevoel als zo iemand ook meteen KB is.

En de winnaar van deze week heeft sommige vrouwen misschien verleid door gewoon zonder shirt een filmpje te maken. Andere konden het wel waarderen dat ook bij Stijn een atje op deze manier er niet zo makkelijk in ging. Wat heeft deze man tijdens dit atje namelijk veel bier gemorst! Normaal zouden we dit allemaal zien als verspilling maar in dit geval werd het gewaardeerd en won Stijn met 2 punten meer dan Maud! Wel jammer dat op het filmpje Rachelle ook zichtbaar was maar zij te laf was om ook een atje te doen en in te sturen voor deze challenge... Maar alsnog gefeliciteerd Stijn met deze overwinning!


Dit brengt ons bij de tussenstand, waarbij de mannen de leiding nemen, namelijk: David, Mannes en Stijn. Maud stort zich iedere week op de challenges en sprokkelt daarmee elke keer bonus punten. Hierdoor staat zij op een mooie 4e plaats. Maar wie weet wat er na de spreekbeurt challenge van deze week gaat gebeuren! Alles blijft mogelijk! Dus welk onderwerp heb jij altijd al willen delen met je mede Isisianen, hou een spreekbeurt neem het op en stuur het naar de Crisis! De filmpjes blijven natuurlijk ook voor de volgende tentamenperiode een leuke SOG activiteit om even terug te kijken!

Zie hieronder een overzicht van het tussenklassement.

Meer stukjes van Anke!

Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis