Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Super Prestige
Klassement
Mon 15 Jun
Wissel ALV
Laatste berichten
Koelbox
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum
...

cCc #2 Creatieve Work-out

Crisis

Geplaatst Mon 20 Apr door Anke

Corona Crisis Cup #Challenge 2

De Crisis redactie ligt een klein beetje achter op schema (stiekem zijn we aan het studeren voor de Pubquiz van vanavond). Vele Isisianen hebben de 2e challenge van de Corona Crisis Cup voltooid. Het resultaat is te vinden bij de video's op de website. Goed om te zien dat vele Isisianen toch al hard aan het trainen zijn voor het komend schaatsseizoen. Kwa inkopen doen gaat het geloof ik nog niet helemaal goed. Iedereen heeft WC-papier over? Is dat omdat we geen feestjes meer kunnen vieren? Of drinken we door de eenzaamheid of tentamenstress alle biertje op dat niemand meer een kratje in huis had om mee te kunnen sporten. Het WC-papier was namelijk een favoriet gebruikers voorwerp tijdens de creatieve work-out. Bierkratten waren schijnbaar niet meer in huis en wasmiddel of iets dergelijks vond men misschien wel te zwaar? Maar vooralsnog leverde het leuke resultaten op!

Er mag weer tot en met woensdag 22 april 00.00 uur gestemd worden op de 3 beste video's door hieronder een reactie te plaatsen. De video's hebben allemaal een letter gekregen. Het geld hetzelfde als vorige week: De eerste door jou gekozen video krijgt drie punten, de tweede 2 en de derde keus 1. Stemmen doe je door de letters van de video’s in de volgorde van eerste naar derde keus in de reacties te zetten.
Daarnaast is de bovenstaande foto, letter i in de stemming hiervan is namelijk geen filmpje.
Daarna zullen wij als Crisis redactie een weer tussenstand opmaken. De winnaar krijgt 3 punten, nummer twee krijgt twee punten en nummer drie krijgt 1 punt boven op het punt wat iedere deelnemer al krijgt.

Daarnaast hoef je uiteraard ook deze week niet stil te zitten want er is een nieuwe opdracht voor komende week naast de Pubquiz van vanavond. Voor de volgende challenge is het tijd om bier weer op je boodschappenbriefje te schijven. Nu de tentamens namelijk voorbij zijn was er volgende week eigenlijk zicht op een prachtige feestje in Enschede. Maar door Corona is er geen Batavierenrace... Een goede manier om dit verdriet te verwerken en nog een beetje/enigszins richting het alcoholpromilaige te komen van de Batavierenrace is het deze week tijd voor een atje. En wel een Creatief Atje zodat jij al jou verdriet ontremd het missen van alle activiteiten even kan wegdrinken. Neem dit mooie atje op en stuur het naar crisis@essvisis.nl of app het naar een van de redactie leden.

Met welke drank (voorkeur Bier) en op welke manier jij het uitvoert en filmd ben je helemaal vrij in. Je krijgt weer tot en met zondag 26 april 00.00 uur de tijd!

Lees hier meer stukjes van Anke!


Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2020 E.S.S.V. Isis