...

cCc #1 Quarantaine Outfit

Door Anke | Maandag 13 april 2020 | Crisis

Corona Crisis Cup #Challenge 1

Het is zojuist 00.00 uur geweest. Dat wil zeggen dat de eerste challenge van de Corona Crisis Cup is voltooid. Hieronder het resultaat. Het is erg prettig om in deze tijd de bekende gezichten van je mede-isisianen te zien. Nu we toch allemaal thuis zitten doe je dat natuurlijk het liefste in je mooiste, chillste, uitbundige en creatieve Quarantaine Outfit.

Er mag tot en met woensdag 15 april 00.00 uur gestemd worden op de 3 beste foto's door hieronder een reactie te plaatsen. Het geld als volgt: De eerste door jou gekozen foto krijgt drie punten, de tweede 2 en de derde keus 1. Stemmen doe je door de letters van de foto’s in de volgorde van eerste naar derde keus in de reacties te zetten.
Daarna zullen wij als Crisis redactie een tussenstand opmaken. De winnaar krijgt 3 punten, nummer twee krijgt twee punten en nummer drie krijgt 1 punt boven op het punt wat iedere deelnemer al krijgt.

Daarnaast hoef je uiteraard ook niet stil te zitten want er is een nieuwe opdracht voor komende week. Iedereen heeft tijdens de Corona Crisis flink gehamsterd op bijvoorbeeld WC-papier. Tijdens deze Crisis missen we natuurlijk allemaal de Isis trainingen. Om niet na de Crisis aan te komen met een bierbuik trainen we zelf natuurlijk allemaal door.

#Challenge 2: een Creatieve Work-out. Een klein inspiratie voorbeeld vind je hieronder. Neem de work-out op en stuur het naar crisis@essvisis.nl of app het naar een van de redactie leden.

Met welke attribut(en) of tijdens welke training is een vrije keuze. Dus combineer die training van Martien of een online SSC training. Lekker even sporten met een extra attribuut voor nog meer fun! Je krijgt weer tot en met zondag 19 april 00.00 uur de tijd!


Foto A
Zo zit ik er meestal bij. Ik heb altijd mijn normale kloffie aan. Dat zit eigenlijk al heel lekker anders koop ik het niet. Mijn vriendin Amy snapt dat niet maar zal wel een vrouwen ding zijn.


Foto B
Thuis werken gaat goed hier


Foto C
Normaal zouden deze (ijs)beren,
buiten bivakeren,

Maar nu,
is dat een beetje cru

Dus gaan deze twee beren
maar binnen broodjes smeren


Foto D


Foto E


Foto F


Foto G
Korte jogging broek en geiten wollen sokken wat wil men nog meer?

Foto H


Foto I


Foto J


Foto K
In deze tijden is het ten alle tijden belangrijk uitgerust te zijn met een virus verdelger !!!


Foto L
Chillings met Leo

Meer stukjes van Anke!

Log in om reacties te zien en plaatsen.