Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Super Prestige
Klassement
Mon 15 Jun
Wissel ALV
Laatste berichten
Koelbox
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum
...

Corona Crisis Cup

Crisis

Geplaatst Thu 9 Apr door Anke

Beste Isisiaan,

Het is natuurlijk een aparte tijd met het hele gedoe rondom corona: we mogen niet meer chocopilsen, in peloton fietsen of droogtrainen met Martien. Het is nu eenmaal zo en we hebben er maar mee te dealen.

Maar als Crisisredactie zitten wij niet stil! Omdat Isis alle komende activiteiten heeft moeten afgelasten, hebben wij momenteel nogal last van een writersblock. Nu is dat hartstikke jammer en daarom hebben we iets compleet nieuws bedacht: wij zetten jullie aan het werk! En geen zorgen, we verwachten geen hele lappen tekst.

Aangezien jullie allemaal (hopelijk, op z’n minst een beetje. Ik bedoel, kom op) de Isistrainingen missen, mogen jullie op een andere manier actief gaan worden. Vanaf deze week ontvangen jullie elke week een challenge voor de Corona Crisis Cup! Deze zal elke keer weer om iets anders gaan. Als bewijs ervan verwachten we een (creatieve) foto of video, afhankelijk van de challenge. Zo kun je toch lekker actief zijn bij Isis! Uiteraard willen we dat iedereen kan genieten van ieders creativiteit. De foto’s of video’s zullen gedeeld worden op de site. Er kan daarna uiteraard gestemd worden. Alles wordt bijgehouden met mooie grafieken en punten. Punten voor deelname en extra punten voor de top 3. Dus heb jij niet het SP-klassement kunnen winnen of de Stoempersbokaal, grijp dan nu de kans om de Corona Crisis Cup te winnen!

Als Crisisredactie moeten wij natuurlijk het goede voorbeeld geven en dat kun je zien in de prachtfoto hieronder. Voor wie het niet helemaal duidelijk is: de bedoeling was een diepzit-challenge. Het heeft meerdere pogingen gekost om een duidelijke foto te maken via Skype (blijkbaar werken opnames via de app zelf suboptimaal) dus een beetje respect voor onze arme beenspiertjes.

#Challenge 1
De eerste challenge is nog een makkelijk aangezien wij jullie nog niet teveel willen afleiden van jullie tentamens en wij het pas halverwege deze week onder de aandacht brachten. Namelijk een prachtfoto van jou in je mooiste, meest uitbundige of gewoon chille quarantaine outfit! App jou foto naar een van de redactieleden of mail naar: crisis@essvisis.nl . Je hebt tot en met zondag 12 april.

Voor nu: zorg goed voor jezelf en blijf gezond. En in godsnaam, houd die 1.5 meter afstand.
Liefs, Robin, Eva-Britt, Stijn, David, Mannes en Anke

Lees hier meer stukjes van Anke!


Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2020 E.S.S.V. Isis