Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Super Prestige
Klassement
Laatste berichten
Koelbox
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum
...

Nieuwbrief December

News

Geplaatst Wed 4 Dec door Tade

De laatste maand van dit decennium is aangebroken en zoals altijd in december staan er weer veel activiteiten op de planning, ben je benieuwd? Lees dan snel deze nieuwsbrief!


De twaalf provinciƫn tour

Er is een pauze in de locaties maar volgende maand gaan we zeker weer op pad dus niet getreurd.


Sinterklaas (4 dec)

Op woensdag organiseert het AK sinterklaas, het is bij Bavo thuis en je kunt je op de site nog opgeven. Het is dit jaar niet verplicht maar kun je, je simpelweg niet inhouden dan mag je een gedicht maken.

Aanmelden

Log in om afbeelding te bekijken

IIW2 (10 dec)

De tweede interne Isis wedstrijd komt eraan met wat langere afstanden deze keer om ook de stayers onder ons mooie afstanden aan te bieden. De te rijden afstanden zijn de 500, 1000 en 3000 meter! Het belooft weer een leuke wedstrijd te worden dus zorg dat je erbij bent!

Aanmelden

Log in om afbeelding te bekijken

Sintercantus (13 dec)

13 december kan er weer uit volle borst worden meegezongen. Liederen en Sinterklaas gaan uiteraard hand in hand samen, daarom organiseren we dit jaar een SinterCantus waar deze 2 aspecten in perfecte harmonie samenkomen. Zing jij met volle overtuiging mee, ga je voor de roe, of heeft de zak van Sinterklaas jouw voorkeur? Kom erachter in dit spektakel stuk waar het bier rijkelijk zal vloeien!

Aanmelden

Log in om afbeelding te bekijken

Kerstdiner (16 dec)

Ook dit jaar organiseert het AK weer het kerstdiner waar je, net als vorig jaar, een duo vormt met een ander isis lid en dan samen een gerecht bereid. Dus heb jij de beste kook skills of hoop je vooral dat andere lekker kunnen koken? Dan is het kerstdiner iets moois om bij te zijn dus geef je snel op!

Aanmelden

Introtraining (17 dec)

Heb je nog vrienden die echt een keer moeten schaatsen? Dan is dit de perfecte kans om ze met onze vereniging kennis te laten maken, 17 December is er namelijk een intro training op de 400 meter baan. Het zal direct na de normale dinsdag training plaatsvinden in het publiek uur. Het kost 2,50 als je een sticker haalt op het ssc, maar zonder sticker kun je vrienden ook komen dan kost het alleen wel 7 euro.

Trainingskamp (27 dec)

Dit jaar gaan we naar Chemnitz op trainingskamp en het wordt weer hartstikke leuk! Nou zijn er nog een paar plekjes vrij dus heb je je nog niet opgegeven dan is er nog een kans, neem snel contact op met de trainingskampcommissie


NSK Allround (4/5 jan)

Net terug van het trainingskamp wil je natuurlijk graag je verbeteringen op de proef stellen, en wat beter dan meteen een NSK rijden! Het NSK allround vind plaats in Enschede dus er kunnen snelle tijden gereden worden kortom geef je snel op!


Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2020 E.S.S.V. Isis