Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Sat 25 Jan
Oud-ledendag
Wed 5 Feb
AK Glowgolf
Tue 11 Feb
IIW #4
Thu 13 Feb
Valentijnstraining
Sat 15 Feb
Skeuveltoernooi
Laatste berichten
Koelbox
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum
...

Schaats resultaten week 44

Geplaatst Tue 5 Nov door Tade

Wat is er gereden?

Er zijn deze week een hoop wedstrijden gereden, wat toch wel aangeeft dat het seizoen goed en wel van start is gegaan. Hierbij een wat uitgebreidere blik op wat er allemaal is gebeurd.

Lacustris First races IUT

We begonnen dit weekend met de Lacustris First races en Hugo was zo vriendelijk om verslag uit te brengen wat er allemaal is voorgevallen.
Op zaterdag 2 november Frank, Linda, Filipe en Hugo reisden af naar het Triavium in Nijmegen voor de eerste studenten wedstrijden van het seizoen. Bij aankomst stond er een verrassing op ons te wachten, naast de beloofde afstanden van de 500 meter, 1000 meter (C) en 1500 meter (A,B) gingen we ook de voor Nijmegen unieke afstand van 167 meter rijden. Dit was een zeer mooie kans voor Filipe, die een mooi Portugees nationaal records kon gaan rijden. De tijden van de 167 zijn:
Filipe: 24.69
Linda: 18.18
Hugo: 19.20
Frank: 17.44
Hiernaast zijn er ook mooie tijden gereden voor de andere afstanden. De eerste wedstrijd heeft dan ook drie PR’s opgeleverd.
Maar wat betekenen deze nieuwe PR's voor het super prestige klassement?
Uitslag First Races IUT

Het GK Pure Sprint

Kim heeft dit weekend in Breda het gewestelijk kampioenschap gereden en met haar mooie tijden, een PR op de 300 en 500 meter, verbeterde ze niet alleen haar eigen clubrecord op de 300 meter, maar werd ze ook gewestelijk kampioen Pure Sprint. Gefeliciteerd!
Uitslag GK Pure Sprint

Trainingswedstrijd 2

Op zondag avond werd de tweede trainingswedstrijd in Eindhoven verreden, Menno en Marijn deden mee. Marijn reed voor het eerst een 3km en zette daar tenopzichte van zijn 1500 tijd een prima tijd neer. Een minder glanzend verhaal hebben we van Menno, hij viel in de 500 meter en zette op de 1500 meter ook een tijd neer die ver boven zijn PR ligt. Gelukkig is er nog een heel seizoen te gaan om toch dat doel van 2 minuut op de 1500 te halen. Succes!
Uitslag Trainingswedstrijd 2

De marathons

De afgelopen twee weken zijn er natuurlijk ook nog marathons gereden, twee door Bavo en twee door Rienke. Bavo greep twee keer naast het podium met een 4de en een 6de plek, gelukkig zijn er nog genoeg kansen om het nog eens te proberen.
Uitslag KPN cup 2
Uitslag KPN cup 3
Uitslag Regiomarathon 2
Uitslag Regiomarathon 3

Het Klassement

Wat houd dit weekend nou in voor het Superprestige klassement? De leider blijft hetzelfde, Marijn behoudt de koppositie, maar toch met een minder grote voorsprong dan eerst. Na de nieuwe wedstrijden zijn er toch een stuk meer spelers het veld binnengekomen, met bijvoorbeeld Kim nu op plek twee in het klassement.
Superprestige Klassement

Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2020 E.S.S.V. Isis