Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Mon 20 Apr
Pubquiz met Kahoot!
Wed 29 Apr
AK online filmavond!
Laatste berichten
Koelbox
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum
...

Nieuwsbrief november

Geplaatst Sat 2 Nov door Menno

Het seizoen is mooi van start gegaan en het wordt geleidelijk aan kouder. Dus het is weer eens hoog tijd om uit te vinden wat de komende maand voor jou in petto heeft.

De twaalf provincien tour
Het is weer zo ver! Een nieuwe maand, een nieuwe provincie met deze maand na Flevoland, Limburg, Overijsel, zuid holland in de spot lights. Om het wat duidelijker te maken, we zijn deze maand in Katwijk! Een mooie plek die bekend staat om de keiharde wind en natuurlijke de vele meeuwen, maar dat maakt allemaal niet uit als je een lekker scholletje of een haring zit te eten.

First races Lacustris 2 NOV
Het studentenwedstrijdseizoen wordt dit jaar afgetrapt door Lacustris met het First Races IUT, een mooie kans om goed van start te gaan! Dus veel plezier voor de rijders!
AK GLOW 11 NOV
Ook dit jaar wordt er vanuit het AK een avondje GLOW georganiseerd, tijdens het festival GLOW eindhoven. Deze avond vindt plaats op 11 November. Dus als jij je inmiddels toch wat te oud voelt om snoep af te troggelen van de buren, ruil dan het ene lampjes event om voor het andere lampjes event en kom gezellig meelopen!
Introkamp 15/16/17NOV
De kans om als nieuw lid goed kennis te maken met Isis, we gaan in dit weekend naar een andere stad om daar lekker te schaatsen natuurlijk en we doen nog wat andere activiteiten. Ook voor de verteranen leden onder ons die het ijssportcentrum al lang hebben uit gespeeld is dit natuurlijk een uitgelegen kans om te kijken of het ijs inderdaad altijd gladder is bij de buren. Kortom er is altijd een legitieme reden waarom jij bij het intro weekend moet zijn dus waar wacht je nog op? Inschrijven met die handel.
Braga sprintcup 16 NOV
Voor de mensen onder ons die niet mee gaan op het leukste weekend van het jaar is er de Sprintcup van Braga. Veel succes voor de rijders!
IIW #1 19 NOV
Onze eerste interne wedstrijd zal op 19 november na de training plaats vinden vanaf 22:15. Van te voren zal er een uitleg zijn over wedstrijd rijden dus je hoeft je geen zorgen te maken over een baanwissel missen. Ook zal er een mogelijkheid zijn om te leren slijpen zodat je extra snel kunt schaatsen. De afstanden die je kan rijden zijn 100, 300 en 500 meter, je kunt gratis en voor niets mee doen dus zorg dat je erbij bent!
Beginners IUT 23 NOV
Zie je er tegenop om mee te doen aan een schaatswedstrijd omdat je niet zo hard gaat als de toppers op televisie? Geen idee hoe een schaatswedstrijd werkt, maar wil je wel graag een keer meedoen samen met studenten uit heel Nederland? Dan is het beginners IUT iets voor jou: een wedstrijd speciaal voor schaatsers die net begonnen met wedstrijdschaatsen. Deze wedstrijd wordt door SKITS op 23 november georganiseerd op de Jaap Eden baan in Amsterdam en vormt de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met het wedstrijdschaatsen en een leuke avond te bleven met schaatsers van verschillende studentenschaatsverenigingen.
AK spelletjes avond 27 NOV
Op 27 november wordt er door het AK een gezellige spelletjes avond georganiseerd in Luna. Het belooft erg leuk te worden, kortom daar ben je gewoon bij! Er zijn geen deelnemers kosten en we zullen na afloop de avond afsluiten in hubble.
NSK afstanden 30 NOV
Het eerste NSK van dit jaar wordt georganiseerd door softijs op 31 december, je kunt nog op geven! Denk eraan dat je, je opgeeft op de site van Softijs en op schaatsen.nl
Nieuwe sponsor!
Graag willen wij jullie vertellen dat E.S.S.V. Isis een nieuwe sponsor heeft, namelijk Fysiotherapie Hagenaars ! Deze fysiotherapie praktijk is onder andere gespecialiseerd in sportfysiotherapie, en is dus de plek om naartoe te gaan bij blessures! Dit is al helemaal gemakkelijk omdat zij op 5 minuten van de ijsbaan af liggen. De aankomende tijd zullen wij kennis maken met Fysiotherapie Hagenaars door middel van workshops over blessure preventie, de juiste warming-up en loop trainingen, hier horen jullie gauw meer over! Meer informatie over Fysiotherapie Hagenaars is te vinden op: fysiotherapiehagenaars.nl

Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2020 E.S.S.V. Isis