Log in
NL
EN
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Woensdag 26 mei
Chocomel activiteit
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum

Wedstrijdcommissie

Gedurende het schaatsseizoen worden er door de verschillende studenten schaatsverenigingen in Nederland een hoop wedstrijden georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. De meeste wedstrijden, zoals de Inter Universitaire Toernoois (IUT's), zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde schaatser. Het misschien wel beroemdste onderdeel van dit hele gebeuren is natuurlijk de after party waarbij je de andere verenigingen pas echt goed leert kennen! Naast de IUT's worden er ook Nederlandse Studenten Kampioenschapppen (NSK's) georganiseerd en hier kun je aan mee doen als je wordt ingeloot (op je snelste tijd). Desondanks dat het niveau van deze wedstrijden wat hoger ligt, is ook hier de afterparty zeker de moeite waard! Vooral bij meerdaagse toernoois is het leuk om met een groepje Isisianen deel te nemen aan een toernooi. En zo scoor je voor Isis ook meteen weer punten voor de NSSU cup! WIN-WIN!

E.S.S.V. Isis organiseert ieder jaar een IUT en wanneer de commissie gemotiveerd en groot genoeg is proberen we een NSK te organiseren. Zo hebben we vorig jaar het NSK Ploegenachtervolging georganiseerd, wat een erg groot succes was, en zijn we volop bezig om dit jaar het Lustrum IUT massastart in Eindhoven te organiseren. Dit evenement zal plaatsvinden op 11 januari aanstaande, voor meer informatie en aanmelden kijk dan verder op: essvisis.nl/wedstrijd.

De commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van IUT's en/of NSK's bestaat uit: Bavo, Marijn, Menno, Nils en Tade.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis