Log in
NL
EN
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Woensdag 26 mei
Chocomel activiteit
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum

BaCo

De BaCo draagt zorg voor het onderhoud aan en het doorvoeren van wijzigingen aan deze website. De inhoud van de website wordt door het bestuur, de commissies en de leden zelf aangeleverd.

Enkele features van de website zijn o.a. het interactieve blog, waar door de leden gediscussieerd kan worden over nieuwsberichten, aankondigingen, foto's en wedstrijduitslagen. Verder is er de uitgebreide tijden database, waar alle Isis tijden opgenomen zijn en waarin je je eigen tijden, PR's en voortgang kunt analyseren. Ook de interne competities super prestige (SP) en de stoempersbokaal zijn verbonden met de tijden database. Verder is er voor de leden, na een login, allerlei extra informatie beschikbaar zoals het smoelenboek, persoonlijke fotoalbums, het lezen van artikelen van ledenblad de Crisis en het downloaden van officiƫle ALV documenten.

Deze site is gemaakt door Bavo, de vorige versie van deze website is gemaakt door Joep. De lustrumwebsite is gemaakt door Stijn. De website is nooit af en er worden voortdurend verbeteringen doorgevoerd. Heb je vragen of suggesties? Laat het ons weten op internetcommissie@essvisis.nl. De internetcommissie wordt momenteel bemand door Bavo, Hein, Marijn, Stijn, Menno, Melvin, en Rutger.


Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis