Log in
NL
EN
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Woensdag 26 mei
Chocomel activiteit
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum

Activiteitencommissie

Het AK (AKtiviteitencommissie) is niet geheel toevallig de commissie die binnen E.S.S.V Isis gave activiteiten organiseert. Deze activiteiten hoeven niets met ijzers, ijs en trainen te maken te hebben, maar vooral met gezelligheid.

Dus houd jij behalve van schaatsen ook van borrelen en bitterballen? Wil jij uitleven op een watertandend lekker kerstgerecht tijdens het AKerstdiner, je trainingsmaatje afschieten bij lasergamen, of ook eens rechtsom proberen over te stappen bij een ijshockeytoernooi? Houd dan al onze borrels en activiteiten in de gaten!

Verder organiseert het AK samen met de introcommissie elk jaar een legendarische introkamp aan het begin van het schaatsseizoen. Tijdens dit weekend gaan we een weekend naar een geheime locatie - een schaatsbaan in Nederland - om elkaar te leren kennen, voor een hoop gezelligheid, uiteraard om te schaatsen en natuurlijk om het lokale uitgaanscentrum onveilig te maken!

Het AK bestaat uit: Marleen, Maud, Tade, Martijn, Jasper en Arthur . Voor vragen of leuke ideeën zijn wij bereikbaar op ak@essvisis.nl, of spreek één van ons aan op de training!

AK Kunstschaatsen 2016

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis