Programma Lustrumjaar

Ma 7
Okt

EK Klunen

Op deze dag is de vereniging jarig en dat betekent dat we het Lustrum jaar gaan openen! Dit doen we door een feestelijke activiteit te organiseren op het TU terrein waar iedereen aan mee kan doen.

Meer informatie

Lustrum IUT

Tijdens een lustrum kan een heuze lustrum wedstrijd niet ontbreken! Dit jaar organiseert E.S.S.V. Isis dus weer een wedstrijd met een speciaal Lustrum tintje, we hopen jullie aan de start te zien!

Meer informatie

Za 11
Jan

Za 25
Jan

Oud-Ledendag

Tijdens de terugblik naar het verleden mogen de oud-leden van onze vereniging natuurlijk niet ontbreken. Op deze dag zijn dan ook alle oud-leden uitgenodigd om met elkaar terug te blikken op de tijden van vroeger. Ook zal de Almanak op deze dag gepresenteerd worden.

Meer informatie

Gala

Een Lustrumjaar is uiteraard niet compleet zonder een Lustrum gala. Op deze avond gaan we op ons mooist vieren dat onze vereniging 50 jaar bestaat door er een knallend feest van te maken!

Meer informatie

Vr 27
Mrt

Vr 9
Okt

Eind Diner

Door de situatie omtrent het Corona virus is het gala helaas afgezegt. Om het Lustrum jaar toch met een positieve noot af te sluiten wordt er een afsluitend diner georganiseerd.

Meer informatie

EK Klunen

Op 7 oktober 2019 vieren we dat onze mooie schaatsvereniging 50 jaar wordt. Deze dag wordt tevens de opening van ons lustrumjaar, dus genoeg reden om dit groots te vieren! Omdat we in ons tiende Lustrumjaar vooral terug gaan kijken naar vroeger, is dit de uitgelezen kans om èèn van onze oudere activiteiten terug te laten komen in al haar glorie, het EK Klunen! Klunen is de manier waarop schaatsers zich verplaatsen op het droge, waarbij ze met een lopende beweging zich verplaatsen op een dijk of sluis. Op deze dag willen we iedereen kennis laten maken met deze traditie binnen het schaatsen door een kluun parcours uit te zetten op het KOE-veld op de TU/e Campus. Kluun een zo snel mogelijke tijd en maak kans op mooie prijzen en uiteraard de felbegeerde titel!Wat: EK Klunen
Locatie: KOE-Veld op de TU/e Campus
Aanvang: 12:30
Deelname is gratis!

flyer

Lustrum IUT Massastart

Op 11 januari 2020 wordt het IUT Massastart georganiseerd en vanwege het Lustrumjaar geven wij dit een nieuwe twist!
Een Lustrum IUT moet natuurlijk wel een unieke wedstrijd zijn en dat zal bij ons zeker het geval zijn. De deelnemers aan dit Lustrum IUT zullen op basis van de 1500m tijd worden ingedeeld in verschillende klasses en alle deelnemers rijden tijdens de wedstrijd 4 ritten. Na iedere ronde zullen de snellere schaatser gepromoveerd worden en de langzamere schaatsers gedegradeerd worden, zodat in de laatste ronde iedereen tegen gelijkwaardige tegenstanders voor de prijzen schaatst.

Houdt de datum vrij als je deel wilt nemen aan deze unieke wedstrijd! Meer informatie


Wat: Lustrum IUT
Locatie: IJssportcentrum Eindhoven, Anton Coolenlaan 3
Aanvang: 17:30

Almanak

De oud-ledendag was een groot succes! We hebben veel enthiousiaste reacties van oud-Isisianen mogen ontvangen en we willen jullie heel hartelijk danken voor jullie komst! De foto's van de oud-ledendag zullen binnenkort te vinden zijn op deze site.

Tijdens de oud-ledendag is de almanak gepresenteerd waarin 50 jaar Isis in is opgetekend met oude verhalen, recepten, ranglijsten en nog veel meer! Ben je niet op de oud-ledendag geweest maar wil je wel graag nog een almanak ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en dan zorgen wij dat u een almanak ontvangt. De almanak kan gekocht worden zolang de voorraad strekt.

logo

Aanvragen almanak

Let op, de almanak is al inbegrepen bij de oud-ledendag

Kon u niet op de oud-ledendag zijn maar wilt u wel graag een almanak ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in, de kosten voor een almanak zijn €18,- per stuk exclusief verzending.

Naam Email
Ontvangst methode

Stuur bij optie verzenden uw adresgegevens naar lustrum@essvisis.nl, dan zorgen wij dat een almanak bij u op de deurmat belandt! De kosten voor het verzenden zijn voor de ontvanger.

Het Lustrumgala op 27 maart is uitgesteld!

Tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat het Xe Lustrumgala der E.S.S.V. Isis op 27 maart 2020 niet meer door kan gaan wegens de huidige situatie rondom het corona-virus.

Ruim 100 mensen hadden zich aangemeld, waaronder ook een groot aantal mensen van buiten Eindhoven. Het gala zal hoe dan ook gaan plaatsvinden, maar helaas niet meer in de nabije toekomst. De commissie zal zodra de situatie het weer toelaat gaan kijken naar een nieuwe datum en wij hopen dat dit nog binnen het lustrumjaar gaat vallen, dus uiterlijk 6 oktober 2020. Als de datum bekend is zal een nieuwe inschrijving openen.

Als laatste willen we iedereen die nog niet betaald heeft, vragen om dit ook niet meer te doen. Indien je wel al betaald had, zal onze penningmeester dit uiterlijk 31 maart terugstorten op de rekening waarmee de betaling voldaan is.

Wij hopen iedereen zo voldoende geïnformeerd te hebben, maar mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust. Had je je nog niet aangemeld maar wil je wel op de hoogte worden gebracht indien er een nieuwe datum bekend wordt gemaakt? Vul dan het formulier in.

flyer
Foto Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto
Alle foto's op deze website zijn eigendom van de Eindhovense Studenten Schaatsvereniging Isis. Mocht u om een bepaalde reden een klacht over een foto hebben, neem dan contact met ons op.