Het Lustrum gala op 27 maart is uitgesteld!
Klik hier voor meer informatie
logo

Het 10e lustrum der E.S.S.V. Isis

50 jaar Isis!

Op 7 oktober 2019 wordt onze vereniging 50 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren zal dit jaar vol in de betekenis staan van ons 10e lustrum. Iedere 5 jaar wordt de oprichting van onze mooie vereniging gevierd, met nu in het bijzonder de tiende keer. Gedurende dit jaar organiseren wij als de Lustrum Commissie allerhande activiteiten voor leden van toen en nu. Ieder lid kan zijn of haar steentje bijdragen om dit jaar onvergetelijk te maken!

Dit lustrumjaar gaat E.S.S.V. Isis terug naar vroeger. Naar de tijd dat de bierkratten nog van hout waren en je dus door moest drinken om de kachel warm te houden, naar de tijd dat de winters ook nog echt winters waren met een elfstedentocht. We gaan activiteiten van vroeger herbeleven en de mensen van toen weer spreken. De rijke geschiedenis van onze vereniging wordt in al haar glorie herbeleeft en dit al zal uiteindelijk bij elkaar worden gebonden in een Almanak die we op onze oud-ledendag zullen presenteren. Begin je schaatsen maar vast te slijpen voor deze tocht richting toen!

logo
Foto Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto
Alle foto's op deze website zijn eigendom van de Eindhovense Studenten Schaatsvereniging Isis. Mocht u om een bepaalde reden een klacht over een foto hebben, neem dan contact met ons op.