Kalender

Dinsdag 24 september
Introtraining #2

Maandag 7 oktober
EK Klunen

Dinsdag 15 oktober
Eerste training op de ...

Donderdag 17 oktober
Borrel

Zaterdag 2 november
Lacustris First Races

Contact

E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven


IBAN: NL14 INGB 0003 6838 28

Social Media

Trainingsuren

Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum
Trainers: Martien en Olga

Fietsen:(maart - september)
Donderdag: 18:30-20:30 uur
Locatie: Studentensportcentrum
Trainers: Squadra Veloce

Wielercommissie

Schaatsen gaat snel, maar wielrennen gaat nog veel sneller! In plaats van een zomer lang achter de geraniums door te brengen, de schaatsen in te ruilen voor skeelers of je aan de dodelijke combinatie van een droog- en spinningtraining te wagen, kan je ook genieten van een lekkere adrenaline stoot op je fietsje en goed getraind de winter in gaan.

Behalve de reguliere wielertrainingen op donderdagavond organiseert de Wieler Commissie ook jaarlijks het wielerkamp. Traditiegetrouw vindt het wielerkamp plaats tijdens het Hemelvaarts weekend. Vaak brengt dit kamp ons naar de omgeving van Malmedy in de belgische Ardennen, waar alle klimmetjes op fietsafstand liggen, de zon harder schijnt, belgisch bier geschonken wordt, en er ouderwets goede feestjes gehouden worden!

Zo zijn er honderden redenen om te gaan wielrennen; je gebruikt dezelfde spiergroepen als bij het schaatsen, je conditie gaat vooruit, zo kom je nog eens ergens, je sloopt je knieën niet door hard te lopen, je kan in andermans wiel even gezellig bijkletsen, etc!

Als je zelf een leuke tocht wil rijden of op een andere dag een rondje wil fietsen, laat het dan weten via WhatsApp, de Talking Page, of door lekker ouderwets iemand aan te spreken. Er zijn altijd wel leden die met je mee willen fietsen.

Trainingen: Donderdag 18:30 - 20:30 uur. Vertrek vanaf het Studenten Sport Centrum (SSC).

De wielercommissie wordt op dit moment bezet door David, Mannes, Thomas, Filipe en Krijn.