Kalender

Dinsdag 20 augustus
TU/e Intro

Zondag 8 september
Martien Classic wieler...

Dinsdag 10 september
Introtraining #1

Dinsdag 24 september
Introtraining #2

Maandag 7 oktober
Isis wordt 50! (Sarah!)

Contact

E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven


IBAN: NL14 INGB 0003 6838 28

Social Media

Trainingsuren

Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum
Trainers: Martien en Olga

Fietsen:(maart - september)
Donderdag: 18:30-20:30 uur
Locatie: Studentensportcentrum
Trainers: Squadra Veloce

Super Prestige Klassement

Activiteitencommissie

Zoals de naam al doet vermoeden is het AK de commissie die activiteiten organiseert. Activiteiten die eens niets te maken hebben met ijzers, ijs en trainen, maar puur voor de gezelligheid in het leven zijn geroepen. Een ontmoeting met een ogenschijnlijk onbereikbaar persoon kan zo opeens toch uitkomen. Zo kan het gebeuren dat je ís avonds opeens met je cocktailtje naast die leuke jongen uit de C groep staat en voor je het weet ben je een maand later een duo en sta je wanhopig jullie aangefikte zooi voor het walkingdinner te redden!

Of erger, je had 'haar' uit de selectie al wel gespot, maar met je eerste schaatspasjes blijkt het toch moeilijk om even aan te pikken en een babbeltje te maken. Maar wees niet treurig, jij zal diegene zijn die tijdens een filmmarathon naast haar zit en een beschermende arm om haar heen kan slaan, ook al is dit bij Grietje en de Zeven Dwergen misschien wat overdreven.

Behalve dat bij een activiteit de gezelligheid hoog in het vaandel staat is een activiteit vaak ook de manier op morele revanche. Want misschien heb je er toch wel flink de balen van gekregen dat je voor de zoveelste keer bent geklopt op de 1500 door die trainingsmaat die je in de training toch makkelijk dubbelt. Laat dan twee dagen later blijken dat hij tijdens het ijshockeytoernooi toch zeker moet onderdoen voor jou superbe kwaliteiten, waardoor je alsnog met een goed gevoel het weekend kan beginnen.

Je zal misschien als schaatsster weinig show kunnen maken (alhoewel die pirouette op de laatste training menig Isisiaan heeft doen lachen), in de kano blijk je toch respect af te dwingen wanneer je na een dag nog geen nat pak hebt gekregen. Tot slot is een activiteit altijd een leukere tijdbesteding dan verveeld in je eentje thuis op een bank hangen.

Kortom reden genoeg om ook te komen. De activiteiten commissie zal ervoor zorgen dat er (als het goed is minimaal 1 keer per maand) iets georganiseerd wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is je van je 'beste' kant te laten zien.

Het AK bestaat uit†DaniŽlle, Ella, Emma, Hugo, Marijn, Menno & Tade.