Kalender

Dinsdag 20 augustus
TU/e Intro

Zondag 8 september
Martien Classic wieler...

Dinsdag 10 september
Introtraining #1

Dinsdag 24 september
Introtraining #2

Maandag 7 oktober
Isis wordt 50! (Sarah!)

Contact

E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven


IBAN: NL14 INGB 0003 6838 28

Social Media

Trainingsuren

Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum
Trainers: Martien en Olga

Fietsen:(maart - september)
Donderdag: 18:30-20:30 uur
Locatie: Studentensportcentrum
Trainers: Squadra Veloce

Super Prestige Klassement

NSK Commissie

Gedurende het schaatsseizoen worden er door de verschillende studenten schaatsverenigingen in Nederland een hoop wedstrijden georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. De meeste wedstrijden, zoals de Inter Universitaire Toernoois (IUT's), zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde schaatser. Het misschien wel beroemdste onderdeel van dit hele gebeuren is natuurlijk de after party waarbij je de andere verenigingen pas echt goed leert kennen! Naast de IUT's worden er ook Nederlandse Studenten Kampioenschapppen (NSK's) georganiseerd en hier kun je aan mee doen als je wordt ingeloot (op je snelste tijd). Desondanks dat het niveau van deze wedstrijden wat hoger ligt, is ook hier de afterparty zeker de moeite waard! Vooral bij meerdaagse toernoois is het leuk om met een groepje Isisianen deel te nemen aan een toernooi. En zo scoor je voor Isis ook meteen weer punten voor de NSSU cup!†WIN-WIN!

E.S.S.V. Isis organiseert ieder jaar een IUT en wanneer de commissie gemotiveerd en groot genoeg is proberen we een NSK te organiseren. Zo hebben we vorig jaar het NSK Ploegenachtervolging georganiseerd, wat een erg groot succes was, en zijn we volop bezig om dit jaar het OGD NSK Marathon in Eindhoven te organiseren. Dit evenement zal plaatsvinden op 24 februari aanstaande, voor meer informatie en aanmelden kijk dan verder op: www.essvisis.nl/marathon.

De commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van IUT's en/of NSK's bestaat uit:†Bavo, Filipe, Rutger & Tade.