Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum

Niet stemmen is toch sneller? #avondupdatedag3

Door Maud | Zondag 22 november 2020 | Weerwolven

Alle leden zitten binnen in de woonkamer van de accommodatie. Iedereen is erg verward over de situatie van de afgelopen dagen. Vooral Jens zijn dood kwam als een klap aan bij de meeste Isisianen. Bavo en Arthur missen hun shorttrack maatje. Vandaag was de training daarom ook extra zwaar voor hun. Voor elke Isisiaan was het een zware training. Iedereen was is diepe rauw om Jens.

Vandaag moest er een nieuwe preases van de ReisCie worden gekozen. Maar vooral belangrijk is dat er iemand voor de dood van Jens zou moeten opdraaien! Er zijn nog steeds pinguïns in Collalbo en wanneer er ook maar ééntje vrij rond loopt, is iedere Isisiaan in gevaar!

Er werden weer velen discussies gevoerd. Er moest iemand opdraaien voor de dood van Jens. De gene die Jens vermoord had moest en zou vandaag gevonden worden! Er volgde een lange discussie. Veel leden begonnen elkaar te verdenken en er werden veel verschillende beschuldigingen gedaan. ‘Beste leden, zo komen we er niet uit’. begon Melvin na een tijdje. ‘Ik stel voor dat we eerste een nieuwe preases van de ReisCie zullen kiezen.’ stelde Melvin voor. Iedereen stemde ermee in. ‘Tja, laat mij dan maar gewoon de nieuwe preases voor de ReisCie zijn.’ zei Melvin met een dikke glimlach. ‘Ho, ho, dit is niet hoe het werkt Melvin.’ zei Rutger vlug. ‘Er moet over gestemd worden.’ vulde Bjorn Rutger aan. ‘Niet stemmen is toch sneller?’ vroeg Melvin. Niemand ging er verder op in. ‘Ik zal wel weer een form aanmaken op de site, zodat de stemming eerlijk zal verlopen.’ stelde Bavo voor. Iedereen was het ermee eens. Na een tijdje had iedereen gestemd, en de stemmen werden geteld en…

Melvin is verkozen tot nieuwe Preases van de ReisCie!

De meeste Isisianen waren erg blij en het Isis lied werd voluit gezongen! Na een half uurtje dit gevierd te hebben, vond Melvin dat het weer tijd werd om tot de orde van de dag te komen. Want er zou nog steeds iemand moeten opdraaien voor de dood van Jens. Er ontstond weer een flinke discussie, alsof niemand genoeg gediscussieerd had deze dagen. De discussie duurde, en duurde.. Na een dag lang gediscuteerd te hebben waren de meeste leden ervan overtuigd dat Hidde het meest verdacht over kwam. ‘Waarom ik, ik heb niks misdaan’. vroeg Hidde geschrokken. ‘Jawel, we zijn er allemaal van overtuigd dat jij het meest verdacht over komt.’ zei Bavo. Velen Isisianen waren het met Bavo eens. Hidde snapte er niets van. ‘Ik ben onschuldig!’ bleef hij maar herhalen.
‘Ik ben echt on…. ‘ Hidde kon zijn zin niet meer afmaken. Hij was zo geschrokken van de valse beschuldiging, dat hij het op een geven moment erg benauwd kreeg. Hij begon heel zwaar te ademen en kon zin zinnen telkens niet afmaken. Hij viel op de grond, hij probeerde op te staan, maar het lukte hem niet. Tot hij stil op de grond lag en hij in alle rust gestorven was.

Hidde zijn rol was: Een Isisiaan.
Rol uitleg: De Isisiaan wil niets liever dan dat de rust op trainingskamp terugkeert. Samen met de andere Isisianen gaat de Isisiaan iedere dag op zoek naar een Pinguïn om te lynchen.

Stemmen voor de preases van de ReisCie:
Melvin
Melvin
Arthur
Roel
Floris
Nils
Luc
Lieke
Bjorn
Hidde
Hugo
Emma
Bram

Rachelle
Rachelle
Ilse
Femke
Bavo

Marijn
Marijn

Rutger
Rutger

Emma
Marleen

Roel
Rik

Stemmen voor het beschuldigen van een Pinguïn:
Hidde
Roel
Marleen
Rik
Arthur
Rutger
Luc
Femke
Bjorn
Lieke
Hugo
Bram
Emma
Bavo

Rik
Marijn
Nils
Martijn

Melvin
Ilse
Rachelle

Arthur
Vivian

Bavo
Floris
Hidde
Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis