Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum
...

Jasper Zwartjes ziet Witjes #ochtendupdatedag2

Door Maud | Zaterdag 21 november 2020 | Weerwolven

Na een nacht feest vieren omdat Tade de nieuwe preases van de ReisCie was geworden. Gingen de meeste Isisianen laat slapen. De volgende morgen werd iedereen wakker met een enorme kater. Langzaam strompelt Rik zijn bed uit om water te halen tegen zijn enorme kater. Op weg naar de badkamer ziet hij dat de deur van Jasper zijn kamer op een kiertje staat. Half slaperig loopt hij op Jasper zijn kamer af. Als hij bij Jasper zijn kamer is aangekomen ziet hij dat er iets niet klopt… In de deur zit een grote deuk, alsof er iemand hard tegenaan heeft staan trappen. Zou dat in een dronken bui gebeurd zijn? Vraag Rik zich af.

Dan opent Rik de deur, en ziet Jasper half opgegeten op de grond liggen. Rik geeft een gil en rent naar de woonkamer. Iedereen is wakker geschrokken van Rik zijn gil en iedereen komt snel naar de woonkamer gerend.

‘Wat is er aan de hand rik?’ Vraagt Emma. ‘Jasper onze paus is dood!’ Antwoord Rik. Ook Tade komt de woonkamer binnen en schrik als hij hoort wat er is gebeurd deze nacht. ‘Als nieuwe preases van de ReisCie zal ik dit niet accepteren, de Pinguïns die dit gedaan hebben zullen hiervoor boeten. Wij zullen Jasper zijn lichaam begraven op heilige grond en hem in alle rust naar de hemel laten gaan.’ Op de ijsbaan in Eindhoven wil ik dat er een fresco van Jasper wordt geschilderd om hem als paus te herdenken.’ zegt Tade.
‘Maar hoe zit het met de rest van de week? Wat als we weer worden aangevallen door de pinguïns? Vraag Hidde zich bezorgt af.
‘We zullen een vandaag een zoektocht beginnen en de pinguïns die dit gedaan hebben vinden!’ Antwoord Tade.

Jasper zijn rol was: De Isisiaan.
Rol uitleg: De Isisiaan wil niets liever dan dat de rust op trainingskamp terugkeert. Samen met de andere Isisianen gaat de Isisiaan iedere dag op zoek naar een Pinguïn om te lynchen.

Wie heeft Jasper de paus half opgegeten vannacht? Laat het via dit form weten!
Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis