Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Super Prestige
Klassement
Thu 6 Aug
Trainingsweekend Oudewater
Fri 7 Aug
Skeelerweekend NSSU
Laatste berichten
Koelbox
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum
...

cCc #laatste Challenge

Crisis

Geplaatst Fri 5 Jun door Anke

Met spierpijn in mijn benen type ik de uitslag van de laatste Corona Crisis Challenge. Martien zei gisteren morgen denken jullie aan mij en degene die de droogtraining meededen denken net als ik vast aan Martien. Zo zullen ook de 8 moedige Isisianen aan de Crisis redactie hebben gedacht tijdens en na het uitvoeren van de diepzit challenge.

Alle video's van de diepzit challenge zijn te zien onder deze link https://www.essvisis.nl/video.

Bij deze challenge geen stemronde. Maar de meeste punten gaan naar degene die het langste kon blijven zitten in die mooie 90 graden. Voor Marijn hebben we als redactie nog wel een tip. Met schaatsen mag je je neus best wel wat omhoog houden. We weten dat je de motivatie mist van de aanmoediging vanuit het schaatshuis. Maar verliezen van alle vrouwen tijdens deze challenge kan eigenlijk echt niet. En dat terwijl je dit jaar vroeg of je zomaar een keertje marathons mee kon rijden met een licentie. Een tip heb ik dan wel voor je, blijf dan wel wat langer diepzitten dan tijdens dit filmpje. (tijd: 1.18)

Dan Maud, zoals iedere keer kregen wij van jou een inzending. Na 13 seconde leek het al zwaar te worden dit probeerde je te verbloemen met een mooi deuntje onder je filmpje. We weten dat je zin hebt in je bestuursjaar maar moest je daarom nou echt 1.52 sec blijven zitten? (tijd: 1.52)

Marleen is een deelnemer die net als Marijn geen muur gebruikte tijdens het diepzitten. Iets waarmee jullie het extra moeilijk maakte voor jezelf. Het is zeker een prima training voor het rijden van de IIW's en met de Shakira moves erbij moeten PR's komend seizoen zeker lukken! (tijd: 1.58)

Dan Melvin het feit dat je nu al in deze lijst staat betekent niet veel goeds (tijd: 1.59). Je wint zelfs maar net van je bestuursgenootjes Maud en Marleen. Moet jij je als oud-wedstrijdrijder en voorzitter niet bewijzen? Wel zijn we blij om te zien dat je je ad kunsten probeert te verbeteren. Echter is het wel spijtig dat dit met een 0.0% radler moest gebeuren.

Dan Yvonne. We weten dat het 52 bestuur gek is op Shakira. Stil blijven zitten tijdens het diepzitten kon je niet echt. Gelukkig voor jou hield je wel je kniehoeken aan. Maar stond je nu al zo hard te wiebelen om met je bestuursjaar te beginnen? (tijd: 2.03)

Inmiddels komen we tot de top 3 van deze challenge. En met trots type ik dat er een vrouw in zit. Namelijk Linda! Zij was natuurlijk goed getraind hierin voordat ze bij Isis kwam schaatsen en legde de lat hoog voor de mannen. Ze gaf in haar filmpje perfect aan wanneer het moeilijker begon te worden door middel van de muziek. Daarnaast dacht ik eerst draag je nou sokken in je slippers......!?!?! Maar nee hoor. Ze heeft denk ik zoveel gefietst dat ze nu al sokkenlijntjes heeft! Dus mannen kijk maar uit komende winter voor deze kracht vrouw. Op 3 minuten kreeg je het echt moeilijk. Maar ook jij genoot van jou bestuursjaar en bleef daarom 3.50 minuten diepzitten.

Op nummer 2 staat onze toekomstige wedstrijdsecretaris. Nils kreeg het op 1.30 minuten al zwaar. Had bij 2 minuten al trillende benen maar liet zich niet kennen. Een echte wedstrijdinstelling had hij. Dat beloofd wat voor de IIW's, IUT's en NSK's komend jaar! Op 3 minuten begon hij niet prettig meer te kijken en begonnen zijn armen en ogen rare spiertrekkingen te vertonen. Blijkbaar heeft hij nog niet zoveel met 52 want hij bleef net iets te lang zitten namelijk 3.59 minuten.

De winnaar van de challenge van deze week stuurde 2 filmpjes in. Bij de eerste werd hij namelijk verslagen door zijn eigen vriendin en dat kon natuurlijk niet. Daarom volgde er op de laatste dag nog een 2e filmpje van onze Rutger. Linda had de lat hoog gelegd. Want als Rutger precies op minuut + 48 seconde wilde gaan diepzitten dan moest hij 58 seconde langer diepzitten dan Linda. Het duurde een aantal comprimeer pogingen om het filmpje van Rutger te kunnen uploaden. Maar het is Rutger gelukt om 4.48 minuten diep te zitten en is daarom de winnaar van de laatste challenge.

Daarnaast hadden wij als redactie gehoopt op een heuze battle tussen het bestuur en het KB. Echter liet het bestuur het bij vele Challenges afweten, zo ook bij de diepzit challenge. Wij en het KB zijn hierover een beetje betreurd. Het KB heeft hierover nog een klein woordje te zeggen:

51e bestuur, Wij hebben deze challenge van jullie gewonnen, en het jaar is nog niet eens begonnen.
Wat kunnen we er over zeggen, jullie hebben wel wat uit te leggen.
Jullie kunnen alleen 90 graden halen in een bureaustoel, maar dat was niet het doel.
Menno bracht te veel tijd door in Huize De Wittegijt, en had aan de challenge maar schijt.
Floris komt niet aan zijn eiwitten, hij zag het diepzitten niet zitten.
Ruben was hard bij picknick aan het werken, maar aan zijn beenspieren was het niet te merken.
Tade, dat is kut, dan ga je van de zolder, naar de polder. Rondjes fietsen met scherpe hoeken, maar in je kniehoeken waren ze ver te zoeken.
Toch willen we eindigen met een compliment, voor de vereniging gaven jullie 100 procent.
We kijken er naar uit om het stokje van over te nemen, maar vergeet niet om de volgende keer aan een challenge deel te nemen.
Liefs het 52ste kandidaatsbestuur.

Dit brengt ook gelijk een einde aan de Corona Crisis Cup. De trainingen komen namelijk weer langzaam op gang! In de volgende Crisis Posts wordt bekend gemaakt wie de cCc heeft gewonnen!

Lees hier meer stukjes van Anke!


Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2020 E.S.S.V. Isis