Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Laatste berichten
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum

Welkom in Collalbo!

Door Maud | Vrijdag 20 november 2020 | Weerwolven

Het is 9:00 uur ’s ochtends wanneer Hugo, Marijn, Tade en Bjorn in busjes het Italiaanse dorpje Collalbo binnen rijden. In de busjes zitten velen Isisianen die allemaal erg uitkijken naar een week trainingskamp.

Wanneer ze aankomen bij de accommodatie stapt iedereen gelijk uit en beginnen de busjes uit te laden. Iedereen wil zo snel mogelijk naar binnen om zich klaar te maken voor de eerste schaatstraining van het kamp. Als iedereen binnen is in de accommodatie en heeft uitgepakt ploffen Luc, Nils en Rachelle ploffen neer op de bank met een kop warme chocomel. Langzaam komen de andere Isisianen er ook bij zitten. Nog bijkomend van de lange reis heeft iedereen het over hoe erg ze uitkijken naar de rest van de week.

Ondanks dat iedereen er uitkijkt naar het kamp, beginnen sommige Isisianen zich op een geven moment zorgen te maken over het feit dat er geen preases van de ReisCie is, die het kamp zal leiden. Vanuit de ReisCie is er ook nog niemand tot preases verkozen. Er volgt een discussie, en velen Isisianen beginnen zich beschikbaar te stellen als kandidaat voor de nieuwe preases van de Reiscie. De gezelligheid wordt er niet beter op en de discussie neemt toe. Dan staat Rutger op, en zegt: ‘Als we zo in discussie blijven komt er uiteindelijk nooit een preases. Ik stel voor dat we hier eerlijk over gaan stemmen.’ Iedereen is het er mee eens. Bavo komt met het voorstel om een form aan te maken op de site, zodat iedereen eerlijk kan stemmen. Gedurende de dag zullen Isisianen zich beschikbaar stellen als preases van de ReisCie en kan er op deze kandidaat gestemd worden.

Via dit form kun je vandaag tot 20:00 uur een positieve stem uitbrengen op wie jij wil wie de preases van het trainingskamp wordt. De preases zijn stem telt dubbel bij het stemmen voor een lynch. Wanneer de lynch stemmen gelijk zijn, telt de stem van de preases. De preases kan worden opgegeten door de pinguïns, maar dan wordt de volgende dag weer via een forum een andere preases gekozen.

Namens de spelleiding wensen wij je heel veel succes en plezier tijdens het spel!
Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2021 E.S.S.V. Isis