Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Super Prestige
Klassement
Wed 27 May
AK online Spelletjesavond
Mon 15 Jun
Wissel ALV
Laatste berichten
Koelbox
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum
...

Corona Crisis Cup Klassement Week 6

Crisis

Geplaatst Thu 21 May door Mannes

Het is even geleden dat er een klassement is geplaatst van de felbegeerde corona Crisis cup, maar dat betekent niet dat er niks gebeurd is! Maar liefst 3 challenges zijn gepasseerd, die voor de onpartijdige kijker uiterst verrijkend zijn gebleken. Van boeiende spreekbeurten, kunst van boven in de vorm van Strava art en Heel Holland Bakt kan nog leren van onze variant Bakken met... Het publiek heeft weer gesproken en dat heeft zijn effect gehad op het klassement. We kijken per onderdeel even terug hoe dit is uitgepakt voor de deelnemers.

Het onderdeel spreekbeurt was voor de meeste deelnemers toch teveel gevraagd, maar het enthousiasme van ons KB (kandidaatsbestuur) was niet te temmen. In een samenwerking werd het meesterwerk met de titel Shakira is geweldig afgeleverd. Hoewel we over het algemeen geen samenwerking tolereren konden we niks anders dan hier 2 punten voor ieder te geven.

Dan de ultieme combinatie van creativiteit en sport in de vorm van Strava art. We zagen hier vooral inzendingen in de categorie dieren en Isis, waar in de laatste categorie ook enige creativiteit nodig was om er iets in te herkennen. Hierdoor leverde het veulen van Maud, de beer van Emma en de olifant van Bavo, respectievelijk, 1,2 en 3 extra punten op!

En als laatste de bakkunsten van Anke, Linda, Maud en David. Waar David natuurlijk als topfavoriet aan de start stond met zijn uitgebreide item Bakken met David. Wie kan die flapjacks nou vergeten? Toch was het Maud die nog meer punten wist te scoren door de harten van de Isisianen te stelen met (een ietwat ingestorte maar prachtige) Isistaart en de meeste stemmen kreeg. Anke ging het succes van David's flapjacks achterna met een rijstvariant, maar wist door haar filmpje (met prachtige achtergrondmuziek) meer stemmen te veroveren dan David. Ook Linda trok aan het kortste eind qua stemmen (gelijk aan David) met haar bananenbrood, die er ook erg smakelijk uit zag. We hebben nog genoeg te doen de komende weken!

Deze uitslagen leidde tot de volgende grafiek waar er 1 nu ver bovenuit steekt en dat is Maud! Het lijkt er dus op dat Maud de coronacrisis gaat winnen, maar voor het podium kan het nog alle kanten op, maar staan Anke en David nog wel 2 puntjes voor op Mannes en Stijn.

NaamPunten
Maud13
Anke 8
David8
Mannes6
Stijn6
Linda5
Rik4
Marleen4
Bavo4
Eva-Britt3
Robin3
Yvonne3
Nils3
Melvin3
Emma3
Dorus2
Hein2
Katja2
Marijn2
Floris1
Menno1
Rachelle1
Rutger 1
Lees hier meer stukjes van Mannes!


Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2020 E.S.S.V. Isis